Ero sivun ”Tuukka Tomperi” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
65 merkkiä lisätty ,  12 vuotta sitten
linkkejä
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
(linkkejä)
==Teokset==
 
*''Dialogi tiedosta ja maailmankuvista'' ([[Titus HjelminHjelm]]in ja [[Sebastian SlottenSlotte]]n kanssa). Tammi, Helsinki 2002. (Ruotsiksi ''Dialog. Kunskap och världsbild'', 2007.)
*''Dialogi yksilöstä ja yhteisöistä'' (Juhani Niemelän kanssa). Tammi, Helsinki 2004. (Ruotsiksi ''Dialog. Individen och samhället'', 2007.)
*''Dialogi tiedosta ja maailmankuvista'' -- ''opettajan aineisto: elämänkatsomustiedon didaktiikkaa''. Tammi, Helsinki 2003.
*''Dialogi yksilöstä ja yhteisöistä'' -- ''yhteiskunnallisen opetuksen aineisto''. Tammi, Helsinki 2005.
**[http://www.tammi.net/dialogi/ Dialogin verkkosivut]
*''Kenen kasvatus.'' Kriittinen pedagogiikka ja toisinkasvatuksen mahdollisuus. (Toim. [[Tomi Kiilakoski|Tomi Kiilakosken]] ja [[Marjo Vuorikoski|Marjo Vuorikosken]] kanssa). Vastapaino, Tampere 2005.
*''Sokrates koulussa.'' Itsenäisen ja yhteisöllisen ajattelun edistäminen opetuksessa. (Toim. [[Hannu JuusonJuuso]]n kanssa). niin & näin, Tampere 2008.
*Miguel de Unamuno ja Traaginen elämäntunto. Jälkisanat teoksessa[[ Miguel de Unamuno]], ''Traaginen elämäntunto''. Suom. [[Tapani Kilpeläinen]]. niin & näin, Tampere 2009.
*''Ajattelen, siis olen: Opettajan opas.'' Opettajan opas Yleisradion Ajattelen, siis olen -ohjelmasarjan koulukäyttöä varten. (Yhdessä Hannu Juuson kanssa.) [http://opettajatv.yle.fi/ajattelen_siis_olen Opas ja ohjelmasarja verkossa]
*''[[Akateeminen kysymys]]?'' Yliopistolain kritiikki ja kamppailu uudesta yliopistosta. (Toim.) Vastapaino, Tampere 2009. [http://akateeminenkysymys.wordpress.com/ Kirjan verkkosivu]
 
{{DEFAULTSORT:Tomperi, Tuukka}}
111 410

muokkausta

Navigointivalikko