Ero sivun ”Pirkkalan Pingviinit” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Jape93 (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Jape93 (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 24: Rivi 24:
}}
}}


'''Pirkkalan Pingviinit''' on [[pirkkala]]lainen vuonna [[1987]] perustettu jääkiekkoseura.<ref name="pphistoria">Pirkkalan Pingviinit: [http://www.pirkkalanpingviinit.fi/historia.php Seuran historia]. Viitattu 25.6.2008</ref> Seuran edustusjoukkue pelasi [[jääkiekon II divisioona|II divisioona]]ssa kauteen 2009–2010 asti, jolloin joukkue nousi [[Suomi-sarja (jääkiekko)|Suomi-sarjaan]]<ref>Maija-Riitta Näreikkö: Pingviinit nousi Suomi-sarjaan. [http://www.pirkkalainen.com/arkisto/sivut31.3.10.pdf Pirkkalainen 31.3.2010], sivu 6.</ref>. [[Nuori Suomi|Nuoren Suomen]] sinettiseura Pingviineillä on juniorijoukkueita mm. B-, C-, D-, E- ja F- junioreissa sekä C- tyttöjoukkue. Seuralta löytyy myös seniorijoukkueet Papat ja Mammat. Pingviineillä on myös kakkosjoukkue.
'''Pirkkalan Pingviinit''' on [[pirkkala]]lainen vuonna [[1987]] perustettu jääkiekkoseura.<ref name="pphistoria">Pirkkalan Pingviinit: [http://www.pirkkalanpingviinit.fi/historia.php Seuran historia]. Viitattu 25.6.2008</ref> Seuran edustusjoukkue pelasi [[jääkiekon II divisioona|II divisioona]]ssa kauteen 2009–2010 asti, jolloin joukkue nousi [[Suomi-sarja (jääkiekko)|Suomi-sarjaan]]<ref>Maija-Riitta Näreikkö: Pingviinit nousi Suomi-sarjaan. [http://www.pirkkalainen.com/arkisto/sivut31.3.10.pdf Pirkkalainen 31.3.2010], sivu 6.</ref>. [[Nuori Suomi|Nuoren Suomen]] sinettiseura Pingviineillä on juniorijoukkueita mm. B-, C-, D-, E- ja F- junioreissa sekä C- tyttöjoukkue. Seuralta löytyy myös seniorijoukkueet Papat ja Mammat. Pingviineillä on myös kakkosjoukkue joka pelaa III divisioonassa.


== Lähteet ==
== Lähteet ==

Versio 24. toukokuuta 2010 kello 20.45

Pirkkalan Pingviinit
Tiedosto:Pirkkalan Pingviinit.gif
Perustettu 1987
Kaupunki Pirkkala, Suomi
Kotiareena Pirkkalan jäähalli
Sarjataso Suomi-sarja
Värit                    
Toimitusjohtaja Osmo Lindström
Isto Sulin
Puheenjohtaja Tapani Kaskela
Päävalmentaja Ilkka Heldan
Kapteeni Janne Ansakorpi

Pirkkalan Pingviinit on pirkkalalainen vuonna 1987 perustettu jääkiekkoseura.[1] Seuran edustusjoukkue pelasi II divisioonassa kauteen 2009–2010 asti, jolloin joukkue nousi Suomi-sarjaan[2]. Nuoren Suomen sinettiseura Pingviineillä on juniorijoukkueita mm. B-, C-, D-, E- ja F- junioreissa sekä C- tyttöjoukkue. Seuralta löytyy myös seniorijoukkueet Papat ja Mammat. Pingviineillä on myös kakkosjoukkue joka pelaa III divisioonassa.

Lähteet

  1. Pirkkalan Pingviinit: Seuran historia. Viitattu 25.6.2008
  2. Maija-Riitta Näreikkö: Pingviinit nousi Suomi-sarjaan. Pirkkalainen 31.3.2010, sivu 6.

Aiheesta muualla

Tämä urheiluun liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.