Ero sivun ”Christian Shephard” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p wikityksen korjaus
Luckas-bot (keskustelu | muokkaukset)
Rivi 31: Rivi 31:
[[Luokka:Kuvitteelliset alkoholistit]]
[[Luokka:Kuvitteelliset alkoholistit]]


[[bg:Крисчън Шепърд]]
[[da:Christian Shephard]]
[[da:Christian Shephard]]
[[en:Christian Shephard]]
[[en:Christian Shephard]]

Versio 20. toukokuuta 2010 kello 21.48

Christian Shephard on fiktiivinen hahmo televisiosarjasta Lost. Häntä näyttelee John Terry.


Ennen onnettomuutta

Christian Shephard oli St Sebastian sairaalan leikkauspäällikkö, joka oli toipumassa alkoholismista. Hän menee naimisiin Margon kanssa ja he saavat lapsen Jack Shephardin. Kun Jack tulee kotiin hän seuraa kiusaamistapausta, jossa Christian lannistaa Jackiä yrittämästä olla sankari sanoen ettei Jackillä ole mitä se vaatii.

Vuosia myöhemmin Christian tapaa Carole Littletonin, naisen Sydneystä. Heillä alkaa suhde ja Carole tulee raskaaksi ja synnyttää tyttärensä Clairen. Christian yrittää usein lentää tapaamaan tytärtään tukien kaksikkoa parhaiten miten voi, mutta Carole ja siskonsa Lindsey eivät hyväksy häntä tasapainoilemassa kahden perheen välillä, mikä johtaa Caloren sanomaan Christianille ettei hänen enää sallita vierailla heidän luonaan.

Jack kasvaa lääkäriksi samassa sairaalassa kuin isänsä. Christian yrittää valmentaa Jackiä tämän köyhistä suhtautumistavoista potilaisiin, huomattavimmin kun Sarah tuodaan osastolle useita vammoja selässään. Christian sanoo Jackille "väärän toivon olevan yhä toivoa". Jack ja Sarah läheistyvät ja menevät naimisiin.

Christian matkustaa Australiaan kuultuaan Carolen joutuneen auto-onnettomuuteen ja kustantaa tämän lääkärihoidot pitääkseen tämän elossa. Christian tutustuu Claireen sairaalassa ja esittelee itsensä. Hän vie Clairen kahville ja kertoo tämän toisesta perheestä mihin Claire ei reagoi kovin hyvin ja lähtee pois. Christian palaa Los Angelesiin.

Jackin ja Sarahin avioliitoon kaaduttua Jack löytää isänsä numeron Sarahin puhelinlaskusta ja olettaa tämän olevan mies jota Sarah tapailee. Syytösten jälkeen Christian ratkeaa taas juomaan oltuaan 50 päivää raittiina. Myöhemmin Christian operoi naista humalassa kohtalokkain seurauksin. Jack paljastaa tämän ja Christian erotetaan. Lentokentällä Christian tapaa Ana Lucia Cortezin. Kaksikko matkustaa yhdessä Australiaan salanimillä Anan kutsuessa Christiania Tomiksi ja Christianin kutsuessa Anaa Sarahiksi. Christian pyytää Anaa henkivartijakseen. Kaksikko ajaa Lindsayn talolle missä he vihaisesti vaativat nähdä tyttärensä. Melkein tullen väkivaltaiseksi, Christian hilliintyy ja ajaa pois.

Christian ajaa baariin ja tapaa siellä Sawyerin. Kaksikko juovat yhdessä ja Christian myöntää hänelle tekemänsä virheet ja ettei kykene soittamaan pojalleen ja pyytämään anteeksi. Christian alkaa kärsiä useista sydänkohtauksista ja kuolee lopulta kujalle. Hänen ruumiinsa viedään ruumishuoneelle Jackin tunnistettavaksi. Hautajaissaattue järjestetään LA:han ja Jack joutuu kuljettamaan arkun tuomitulla lennolla.

Onnettomuuden jälkeen

Christian herää viidakossa ja käskee Vincentiä herättämään Jackin sanoen tällä olevan töitä tehtävänä. Jack alkaa nähdä isänsä saarella ja luulee hallusinoivansa, mutta John viittaa Christianiin "valkoisena kanina" ja kehottaa Jackiä seuraamaan tätä. Jack löytää isänsä arkun viidakosta tyhjillään.

Kuukausia myöhemmin Hurley harhailtuaan viidakossa löytää vahingossa Jacobin mökin ja näkee Christianin istumassa keinutuolissa. Myöhemmin Claire näkee Christianin pitävän Aaronia sylissään ja lähtee tämän mukaan. Miles näkee tämän ja kertoo tästä aamulla Sawyerille.

Locke löytää Christianin Jacobin mökistä ja Christian kehottaa Johnia siirtämään saarta suojellakseen sitä. Christian ilmestyy Michaelille kahanalla hetkeä ennen räjähdystä ja sanoo hänelle: "voit mennä nyt Michael".

Christian alkaa ilmestyä Jackille tämän lähdettyä saarelta aiheuttaen Jackille henkisen romahduksen. Sillävälin saarella Christian ilmestyy Johnille ja kritisoi tätä siitä ettei siirtänyt saarta itse. Christian pyytää Johnia viemään terveiset Jackille kun John pysäyttää aikahypyt. Christian ilmestyy Sunille jaksossa "Namaste" ja kertoo Sunille Jinin olevan vuodessa 1977 ja näyttää vanhan valokuvan hänelle sanoen heillä olevan pitkä matka edessä.