Ero sivun ”Ploštšad Vosstanijan metroasema” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: {{Metroasema |aseman_nimi = (Пплощадь Восстания) Ploštšad Vosstanija |aseman_nimi2 = |kuva = Vosstanie metrostation.jpg |kuvateksti = Aseman laituri |järjestelmä ...
 
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 28: Rivi 28:
|navigaatio =
|navigaatio =
}}
}}
Ploštšad Vosstanijan metroasema (Ven. Пплощадь Восстания) on yksi [[Pietarin metro]]n [[Kirovin-Viipurin linja]]n asemista. Se on yksi metrojärjestelmän ensimmäisistä asemista. Se avattiin [[15. marraskuuta]] [[1955]]. Asema edustaa alkuperäistä ''Pyloni-asematyyppiä''. Se on 58 metriä maanpinnan alapuolella. Aseman pääuloskäynti on Vosstanija-aukiolla, 1960 avattiin toinen uloskäynti joka tulee [[Moskovan rautatieasema]]lle, joka sijaitsee aseman lähellä. Asema on yhteydessä [[Nevskin-Vasilinsaaren linja]]n [[Majakovskajan metroasema]]aan.
'''Ploštšad Vosstanijan metroasema''' (Ven. Пплощадь Восстания) on yksi [[Pietarin metro]]n [[Kirovin-Viipurin linja]]n asemista. Se on yksi metrojärjestelmän ensimmäisistä asemista. Se avattiin [[15. marraskuuta]] [[1955]]. Asema edustaa alkuperäistä ''Pyloni-asematyyppiä''. Se on 58 metriä maanpinnan alapuolella. Aseman pääuloskäynti on Vosstanija-aukiolla, 1960 avattiin toinen uloskäynti joka tulee [[Moskovan rautatieasema]]lle, joka sijaitsee aseman lähellä. Asema on yhteydessä [[Nevskin-Vasilinsaaren linja]]n [[Majakovskajan metroasema]]aan.


{{Tynkä/Rautatieasema}}
{{Tynkä/Rautatieasema}}

Versio 19. toukokuuta 2010 kello 15.16

(Пплощадь Восстания) Ploštšad Vosstanija
Aseman laituri
Aseman laituri
Perustiedot
Metrolinjat Kirovin-Viipurin linja
Paikkakunta Pietari
Avattu 1955
Rakenne
Tyyppi tunneliasema
Laituriraiteita 2

Ploštšad Vosstanijan metroasema (Ven. Пплощадь Восстания) on yksi Pietarin metron Kirovin-Viipurin linjan asemista. Se on yksi metrojärjestelmän ensimmäisistä asemista. Se avattiin 15. marraskuuta 1955. Asema edustaa alkuperäistä Pyloni-asematyyppiä. Se on 58 metriä maanpinnan alapuolella. Aseman pääuloskäynti on Vosstanija-aukiolla, 1960 avattiin toinen uloskäynti joka tulee Moskovan rautatieasemalle, joka sijaitsee aseman lähellä. Asema on yhteydessä Nevskin-Vasilinsaaren linjan Majakovskajan metroasemaaan.

Tämä rautateihin tai rautatieliikenteeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.