Ero sivun ”Kimmo Virtanen” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kimmo Virtanen''' (s. 1973) on [[Akaa]]ssa asuva teatteriohjaaja (STOhL), näyttelijä (FIA), käsikirjoittaja ja näyttelijäntyön opettaja. Virtanen on työskennellyt useissa teattereissa ympäri Suomea, muun muassa Rovaniemen, Mikkelin, Kotkan ja Varkauden kaupunginteattereissa, [[Tahtiteatteri]]ssa, [[Teatteri Eurooppa neljä]]ssä, [[Konttisen kesäteatteri]]ssa, [[Tanssiteatteri Hurjaruuth]]issa, [[Törnävän kesäteatteri]]ssa ja [[Järvenpään teatteri]]ssa. Lisäksi hän on ollut perustamassa em. Tahtiteatteria ja 2010 aloittavaa Kuopion UuttaKesäteatteria. Virtanen on opettanut näyttelijäntyötä muun muassa [[Lahden kansanopisto]]n teatterilinjalla, [[Suomen teatteriopisto]]ssa ja [[Metropolia ammattikorkekoulu]]ssa.
'''Kimmo Virtanen''' (s. 1973) on [[Akaa]]ssa asuva teatteriohjaaja (STOhL), näyttelijä (FIA), käsikirjoittaja ja näyttelijäntyön opettaja. Virtanen on työskennellyt useissa teattereissa ympäri Suomea, muun muassa Rovaniemen, Mikkelin, Kotkan ja Varkauden kaupunginteattereissa, [[Tahtiteatteri]]ssa, [[Teatteri Eurooppa neljä]]ssä, [[Konttisen kesäteatteri]]ssa, [[Tanssiteatteri Hurjaruuth]]issa, [[Törnävän kesäteatteri]]ssa ja [[Järvenpään teatteri]]ssa. Lisäksi hän on ollut perustamassa em. Tahtiteatteria ja 2010 aloittavaa Kuopion UuttaKesäteatteria. Virtanen on opettanut näyttelijäntyötä muun muassa [[Lahden kansanopisto]]n teatterilinjalla, [[Suomen teatteriopisto]]ssa ja [[Metropolia|Metropolia ammattikorkekoulussa]].


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 6. toukokuuta 2010 kello 09.56

Kimmo Virtanen (s. 1973) on Akaassa asuva teatteriohjaaja (STOhL), näyttelijä (FIA), käsikirjoittaja ja näyttelijäntyön opettaja. Virtanen on työskennellyt useissa teattereissa ympäri Suomea, muun muassa Rovaniemen, Mikkelin, Kotkan ja Varkauden kaupunginteattereissa, Tahtiteatterissa, Teatteri Eurooppa neljässä, Konttisen kesäteatterissa, Tanssiteatteri Hurjaruuthissa, Törnävän kesäteatterissa ja Järvenpään teatterissa. Lisäksi hän on ollut perustamassa em. Tahtiteatteria ja 2010 aloittavaa Kuopion UuttaKesäteatteria. Virtanen on opettanut näyttelijäntyötä muun muassa Lahden kansanopiston teatterilinjalla, Suomen teatteriopistossa ja Metropolia ammattikorkekoulussa.

Aiheesta muualla

Tahtiteatterin kotisivut Kuopion Uuden Kesäteatterin kotisivut