Ero sivun ”Montel Vontavious Porter” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
Käyttäjän 84.253.227.44 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän DSisyphBot tekemään versioon.
Merkkaus: muokkauspainike
p (Käyttäjän 84.253.227.44 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän DSisyphBot tekemään versioon.)
[[Kuva:MVP! (2).jpg|thumb|200px|Montel Vontavious Porter saapumassa kehään]]
{{lähteetön}}
'''Alvin Burke jr.''' (s. [[28. lokakuuta]] [[1973]] [[Florida]], [[Yhdysvallat]]) on yhdysvaltalainen [[showpaini]]ja. Hän painii [[WWE]]:ssä [[RAW]] brändissä, jossa hän oli [[WWE United States Champion]]. Hän on 190 senttiä pitkä ja painaa 113 kiloa. Hänet tunnetaan paremmin kehänimellä '''Montel Vontavious Porter''' eli '''MVP'''.Hän on ollut NWA:ssa kaksinkertainen World Heavyweight ChampionmukanaChampion. Hän on ollut kahdesti mukana Survior Series -eliminointiottelussa. Hän on pitkäaikaisin Yhdyvaltojen mestari kunnes hävisi mestaruutensa [[Matt Hardy]]lle joka myöhemmin siirtyi mestaruuden kanssa ECW:hen jossa hän hävisi sen myöhemmin. Hänen lopetusliikkeensä on ''Playmaker''. Mottonaan hän käyttää "Parempi kuin sinä". Hän siirtyi RAW Brändiin. Hän teki joukkueen [[Mark Henry]]:n kanssa voittaen joukkue mestarit [[Big Show]]:n ja [[Chris Jericho]]:n,Mutta he hävisivät Mestaruus ottelun [[Big Show]]:ta ja [[Chris Jericho]]:a vastaan
 
==Tuntomerkit==
* [[Finlay]]
* [[Batista (showpainija)|Batista]]
* [[Jeff Hardy]]
* [[MVP<nowiki><nowiki>Lisää muotoilematon teksti tähän</nowiki></nowiki>]]
* [[Mark Henry]]
* [[Shelton Benjamin]]
 
{{Link GA|es}}
 
MVP ei ole voittanut yhtään maailmanmestaruutta
{{DEFAULTSORT:Porter, Montel Vontavious}}
[[Luokka:Yhdysvaltalaiset showpainijat]]
111 290

muokkausta

Navigointivalikko