Ero sivun ”Toiset (Lost)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
68 merkkiä poistettu ,  11 vuotta sitten
p
p (Pikalisätty luokka Kuvitteelliset henkilöt (HotCat-työkalulla))
 
==Yleiskatsaus==
Toiset ovat mysteerisiä ja salamyhkäisiä. He eivät suostu selittämään itseään ulkopuolisille. He myös tappavat ne jotka he käsittävätkokevat olevanuhaksi uhka heidän elämiselleenitselleen saarella. Toisia johtaa yksi henkilö kerrallaan, "johtaja" ([[Benjamin Linus]] sarjan alussa), joka taas ottaa vastaan käskyjä [[Jacob (Lost)|Jacobilta]]. IkääntymätönIkinuori [[Richard Alpert (Lost)|Richard Alpert]] toimii Jacobin ja sen hetkisensilloisen johtajan välikätenä, tuoden Jacobin käskyt johtajalle ja auttaen johtajaa. Kun sarja alkaa, useimmat Toiset ovaton rekrytoitu muualta, sillä raskaana olevat naiset kuolevat saarella, ennen kuin he synnyttävät. FaktaaEi siitätiedetä, miksi näin on, ei tiedetätapahtuu, mutta sitä ei tapahtunut aiemmilla vuosikymmenillä kun hahmot [[Ethan Rom]] ja [[Charlotte Lewis]] syntyivät saarella.
 
Sarjan alussa heToiset esiintyvät lennon 815 selviytyjille köyhinä paljasjalkaisin kulkevina viidakon asukkaina. He naamioivat itseäänitsensä valeparroilla ja pellava-pellavasta ommelluilla vaatteilla. Richard Alpert on kyennyt matkustamaan Yhdysvaltoihin jo 1950-luvulla ja hän on perustanut Mittelos Laboratories -nimisen firman 1970-luvulla, kun hän yritti värvätä [[John Locke (Lost)|John Lockea]], kun tämä oli vielä lukiossa. Entistä johtajaa [[Charles Widmore]]a on myös kuvailtu välillä Amerikkaan lähtevänä, ja tämä johti hänen johtajuutensa poistamiseenmenetykseen. Kun he voittivat sodan [[Dharma Initiative]]a vastaan, joukko on saanut paremmin kontakteja ulkomaailmaan voiden nyt lähteä saarelta sukellusveneellä ja voiden katsella ulkomaailmaa satelliitin avulla.
 
Toiset ovat loistavia viekkaudessaviekkaita. Heitä on vaikea jäljittää, sillä he eivät jätä melkeinjuuri mitään jälkiä seurattavaksi. He pystyvät myös naamioitumaan melko tarkastitaitavasti, liikkuen uhriensa lähelle päästämättä ääntäkään, joka nähtiin viidennellä kaudella kun joukko jota johti Erik (Sebastian Siegel) saavatsaa kiinni Sawyerin ja Katen nuoren Benjamin Linusin kanssa.<ref>http://www.youtube.com/watch?v=I2wyIGLJPCw</ref> Viidennen kauden jaksossa "LaFleur", Richard on jotenkin päässyt Dharman äänivallin läpi huomaamatta, väittäen, että valli "voi pitää jotkut asiat ulkopuolella, mutta ei meitä." Mysteerisiä kuiskauksia on joskus kuvailtu Toisten saapumisen merkiksi. KuitenkinKuitenkaan ne eivät välttämättä liity Toisiin, vaikka he ovat siitä tietoisia. Viidennen kauden jaksossa "Jughead" paljastetaan, että Toiset osaavat puhua [[latina]]a ja että he käyttävät sitä kommunikoidakseen ulkopuolisten kanssa.
 
==Motiivit==
30 756

muokkausta

Navigointivalikko