Ero sivun ”Sara La Fountain” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
rv, lähteetön-mallinetta ei tulisi laittaa lyhyeen artikkeliin, mieluummin lähdepyyntöjä
Rivi 1: Rivi 1:
'''Sara La Fountain''' (oik. '''Saara Kuronen''' s. [[1981]] [[Santa Barbara]], [[Yhdysvallat]]) on suomalainen ruokakolumnisti, -kirjailija ja televisiojuontaja. Hänen isänsä on amerikanranskalainen ja äiti suomalainen. La Fountainin ensimmäinen ruokaohjelmansa, ''á la Sara'', alkoi MTV3:lla vuonna syksyllä [[2005]]. Keväällä [[2008]] alkoi Suomessa MTV3:lla esitettävä, kansainväliseen levitykseen tehty ruokaohjelma ''Täydellinen Päivä''. Sarjassa La Fountainin lisäksi ruokaa laittaa kolme muuta tunnettua [[pohjoismaat|pohjoismaista]] kokkia. La Fountainin ensimmäinen keittokirja ''Á la Sara'' ilmestyi lokakuussa 2005. Toukokuussa [[2006]] kirja valittiin voittajaksi ''Gourmand World Cookbook Award'' -kilpailussa, uuden tulokkaan luokassa.

{{Lähteetön| }}'''Sara La Fountain''' (oik. '''Saara Kuronen''' s. [[1981]] [[Santa Barbara]], [[Yhdysvallat]]) on suomalainen ruokakolumnisti, -kirjailija ja televisiojuontaja. Hänen isänsä on amerikanranskalainen ja äiti suomalainen. La Fountainin ensimmäinen ruokaohjelmansa, ''á la Sara'', alkoi MTV3:lla vuonna syksyllä [[2005]]. Keväällä [[2008]] alkoi Suomessa MTV3:lla esitettävä, kansainväliseen levitykseen tehty ruokaohjelma ''Täydellinen Päivä''. Sarjassa La Fountainin lisäksi ruokaa laittaa kolme muuta tunnettua [[pohjoismaat|pohjoismaista]] kokkia. La Fountainin ensimmäinen keittokirja ''Á la Sara'' ilmestyi lokakuussa 2005. Toukokuussa [[2006]] kirja valittiin voittajaksi ''Gourmand World Cookbook Award'' -kilpailussa, uuden tulokkaan luokassa.


Sara La Fountainin on kihloissa ohjaaja [[Antti Jokinen|Antti Jokisen]] kanssa. Pariskunnalla on koti sekä Suomessa että Yhdysvalloissa. Sara on aikoinaan äänestetty maailman viidenneksi seksikkäimmäksi kokiksi. Hän oli jälleen viides tänä keväänä.
Sara La Fountainin on kihloissa ohjaaja [[Antti Jokinen|Antti Jokisen]] kanssa. Pariskunnalla on koti sekä Suomessa että Yhdysvalloissa. Sara on aikoinaan äänestetty maailman viidenneksi seksikkäimmäksi kokiksi. Hän oli jälleen viides tänä keväänä.

Versio 9. huhtikuuta 2010 kello 11.55

Sara La Fountain (oik. Saara Kuronen s. 1981 Santa Barbara, Yhdysvallat) on suomalainen ruokakolumnisti, -kirjailija ja televisiojuontaja. Hänen isänsä on amerikanranskalainen ja äiti suomalainen. La Fountainin ensimmäinen ruokaohjelmansa, á la Sara, alkoi MTV3:lla vuonna syksyllä 2005. Keväällä 2008 alkoi Suomessa MTV3:lla esitettävä, kansainväliseen levitykseen tehty ruokaohjelma Täydellinen Päivä. Sarjassa La Fountainin lisäksi ruokaa laittaa kolme muuta tunnettua pohjoismaista kokkia. La Fountainin ensimmäinen keittokirja Á la Sara ilmestyi lokakuussa 2005. Toukokuussa 2006 kirja valittiin voittajaksi Gourmand World Cookbook Award -kilpailussa, uuden tulokkaan luokassa.

Sara La Fountainin on kihloissa ohjaaja Antti Jokisen kanssa. Pariskunnalla on koti sekä Suomessa että Yhdysvalloissa. Sara on aikoinaan äänestetty maailman viidenneksi seksikkäimmäksi kokiksi. Hän oli jälleen viides tänä keväänä.

Aiheesta muualla