Ero sivun ”John Terry (näyttelijä)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: '''John Terry''' (s 25. tammikuuta 1950) on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Christian Shephardina televisiosarjasta Lost. Hän on myös näytellyt elo...
 
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''John Terry''' (s 25. tammikuuta 1950) on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Christian Shephardina televisiosarjasta Lost. Hän on myös näytellyt elokuvissa [[Full Metal Jacket]] ja Nine Dead. Hän myös näytteli Felix Leiteriä Bond elokuvassa [[Vaaran Vyöhykkeellä]].
'''John Terry''' (s [[25. tammikuuta]] [[1950]]) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Christian Shephardina televisiosarjasta Lost. Hän on myös näytellyt elokuvissa [[Full Metal Jacket]] ja Nine Dead. Hän myös näytteli Felix Leiteriä Bond elokuvassa [[Vaaran Vyöhykkeellä]].

{{Tynkä/Näyttelijä}}


[[Luokka:Yhdysvaltalaiset näyttelijät]]
[[Luokka:Yhdysvaltalaiset näyttelijät]]

Versio 31. maaliskuuta 2010 kello 20.11

John Terry (s 25. tammikuuta 1950) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Christian Shephardina televisiosarjasta Lost. Hän on myös näytellyt elokuvissa Full Metal Jacket ja Nine Dead. Hän myös näytteli Felix Leiteriä Bond elokuvassa Vaaran Vyöhykkeellä.

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.