Ero sivun ”Kai Tanner” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
p ei ole tässä versiossa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kai Tanner''' (s. 8.1 [[1969]], [[Valkeakoski]]) on [[Suomi|suomalainen]] [[näyttelijä]]. Hän on yksi [[Pori]]n [[Rakastajat-teatteri]]n perustajajäsenistä. Tanner on näytellyt elokuvissa [[Sibelius (elokuva)|Sibelius]], [[Rentun Ruusu]], [[Kulkuri ja Joutsen]], [[Pirtua, pirtua]]. Tanner on opiskellut Lahden Kansanopiston teatterilinjalla 1986-87, kurssitoverinaan mm. [[Ari-Kyösti Seppo]].
'''Kai Tanner''' (s. 8.1 [[1969]], [[Valkeakoski]]) on [[Suomi|suomalainen]] [[näyttelijä]]. Hän on yksi [[Pori]]n [[Rakastajat-teatteri]]n perustajajäsenistä. Tanner on näytellyt elokuvissa [[Sibelius (elokuva)|Sibelius]], [[Rentun Ruusu]], [[Kulkuri ja Joutsen]], [[Pirtua, pirtua]]. Tanner on opiskellut Lahden Kansanopiston teatterilinjalla 1986-87, kurssitoverinaan muun muassa [[Ari-Kyösti Seppo]].


==Lähteet==
{{Viitteet}}


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==

Versio 31. maaliskuuta 2010 kello 09.06

Kai Tanner (s. 8.1 1969, Valkeakoski) on suomalainen näyttelijä. Hän on yksi Porin Rakastajat-teatterin perustajajäsenistä. Tanner on näytellyt elokuvissa Sibelius, Rentun Ruusu, Kulkuri ja Joutsen, Pirtua, pirtua. Tanner on opiskellut Lahden Kansanopiston teatterilinjalla 1986-87, kurssitoverinaan muun muassa Ari-Kyösti Seppo.

Aiheesta muualla

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.