Ero sivun ”Booker Huffman” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ei muutosta koossa ,  11 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
p (w-fix, No Mercy -> WWE No Mercy & Sting -> Sting (showpainija))
'''Booker Tio Huffman''' (s. [[1. maaliskuuta]] [[1965]]) on [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] [[amerikkalainen vapaapaini|showpainija]]. Hän on esiintynyt [[World Wrestling Entertainment]]'n [[Raw]] -brändissä ja on SmackDownin entinen maailmanmestari. Parhaiten hänet tunnetaan kehänimillään '''King Booker''' ja '''Booker T'''. Nykyään hän painii [[Total Nonstop Action]] -showpainipromootiossa jossa hän on tna tagteam championScot Steinerin kanssa.
 
Huffman on voittanut viisi kertaa [[WCW]]:n mestaruuden. Hän on voittanut myös 10 kertaa WCW Tag Team -mestaruuden [[Stevie Ray]]n kanssa, kaksi kertaa WWF Hardcore -mestaruuden ja kolme kertaa WWE:n Yhdysvaltain mestaruuden. Hän on 190191-senttinen ja 112110-kiloinen. Debyyttinsä hän teki [[1. maaliskuuta]] vuonna [[1990]]. King Booker -nimen hän adoptoi voitettuan King of the Ring 2006-turnauksen.
 
Ennen maailmanmestaruusvoittoaan ennen hän kävi kovaa kamppailua WWE:n Yhdysvaltain mestaruudesta [[Bobby Lashley]]n kanssa. Hän hävisi kaikki ottelut normaalista ottelumuodosta teräshäkkiotteluun. Voitettuaan Fatal-4-Way -ottelun [[8. lokakuuta]] [[WWE No Mercy|No Mercy]] -tapahtumassa King Booker siirtyi juonikuvioon kahden muun WWEn brändin maailmanmestareita vastaan, ja voitti ''Champion of Champions'' -ottelun [[5. marraskuuta]] [[Cyber Sunday]] -tapahtumassa. Booker on voittanut osan Hänen ja John Cenan matseista. Eräässä ottelussa Booker T nöyryytti Cenaa pakottamalla tämän suutelemaan paljaita varpaitaan.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko