Ero sivun ”Saara Pakkasvirta” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p →‎Filmografia: w-fix, Minerva -> Minerva (elokuva) & Lumikuningatar -> Lumikuningatar (vuoden 1986 elokuva)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Saara Tellervo Pakkasvirta''' (o.s. ''Pulkkinen'', s. [[23. heinäkuuta]] [[1938]] [[Viipuri]]) on suomalainen näyttelijä. Pakkasvirta näytteli Mainos-TV:n teatterissa, ja vuonna [[1973]] hän siirtyi [[Helsingin kaupunginteatteri]]in. Hän on myöhemmin näytellyt myös [[KOM-teatteri]]ssa. Pakkasvirta on esiintynyt useissa kotimaisissa elokuvissa. Vuonna [[1995]] hänelle myönnettiin [[Pro Finlandia]] -mitali. Maaliskuusta [[2010]] lähtien Pakkasvirta on näytellyt suomalaisessa ''[[Salatut elämät]]''–televisiosarjassa vihamielistä, eläkkeellä olevaa kauppias Elsa Toiviota.
'''Saara Tellervo Pakkasvirta''' (o.s. ''Pulkkinen'', s. [[23. heinäkuuta]] [[1938]] [[Viipuri]]) on suomalainen näyttelijä. Pakkasvirta näytteli Mainos-TV:n teatterissa, ja vuonna [[1973]] hän siirtyi [[Helsingin kaupunginteatteri]]in. Hän on myöhemmin näytellyt myös [[KOM-teatteri]]ssa. Pakkasvirta on esiintynyt useissa kotimaisissa elokuvissa. Vuonna [[1995]] hänelle myönnettiin [[Pro Finlandia]] -mitali. Maaliskuusta [[2010]] lähtien Pakkasvirta on näytellyt suomalaisessa televisiosarjassa ''[[Salatut elämät]]'' vihamielistä, eläkkeellä olevaa kauppias Elsa Toiviota.


==Filmografia==
==Filmografia==

Versio 9. maaliskuuta 2010 kello 23.44

Saara Tellervo Pakkasvirta (o.s. Pulkkinen, s. 23. heinäkuuta 1938 Viipuri) on suomalainen näyttelijä. Pakkasvirta näytteli Mainos-TV:n teatterissa, ja vuonna 1973 hän siirtyi Helsingin kaupunginteatteriin. Hän on myöhemmin näytellyt myös KOM-teatterissa. Pakkasvirta on esiintynyt useissa kotimaisissa elokuvissa. Vuonna 1995 hänelle myönnettiin Pro Finlandia -mitali. Maaliskuusta 2010 lähtien Pakkasvirta on näytellyt suomalaisessa televisiosarjassa Salatut elämät vihamielistä, eläkkeellä olevaa kauppias Elsa Toiviota.

Filmografia

Aiheesta muualla

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.