Ero sivun ”Malline:Artikkelitoiveet” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
<noinclude><hr>{{Suojattu|MallineOsittain}}</hr></noinclude>[[Grigory Margulis]]{{·}}[[kustantaminen]]{{·}}[[Turkin itsenäisyyssota]]{{·}}[[Terra Feminarum]]{{·}}[[Frankfurtin Auschwitz-oikeudenkäynnit]]{{·}}[[Pariisin opiskelijamellakat 1968]]{{·}}[[dogonit]]{{·}}[[Osimon sopimus]]{{·}}[[Karl Jenkins]]{{·}}[[Arvo Tigerstedt]]{{·}}[[Fletcher Christian]]{{·}}[[Frankfurtin kansalliskokous]] {{·}} [[Wang Meng]] {{·}} [[John Taliaferro Thompson]]{{·}}[[Biisonimafia]]{{·}}[[hyökkääjä]] <noinclude>
<noinclude><hr>{{Suojattu|MallineOsittain}}</hr></noinclude>[[Grigory Margulis]]{{·}}[[kustantaminen]]{{·}}[[Turkin itsenäisyyssota]]{{·}}[[Terra Feminarum]]{{·}}[[Frankfurtin Auschwitz-oikeudenkäynnit]]{{·}}[[Pariisin opiskelijamellakat 1968]]{{·}}[[dogonit]]{{·}}[[Osimon sopimus]]{{·}}[[Karl Jenkins]]{{·}}[[Arvo Tigerstedt]]{{·}}[[Fletcher Christian]]{{·}}[[Frankfurtin kansalliskokous]] {{·}} [[Wang Meng]] {{·}} [[John Taliaferro Thompson]]{{·}}[[Biisonimafia]]{{·}}[[rullajarru]] <noinclude>


==Ohjeita==
==Ohjeita==

Versio 22. helmikuuta 2010 kello 23.47


Tämä malline on osittain suojattu häiriköinnin estämiseksi. Mikäli sinulla ei ole tunnusta tai olet rekisteröitynyt alle neljä päivää sitten, voit ehdottaa muutoksia keskustelusivulla.

Grigory Margulis · kustantaminen · Turkin itsenäisyyssota · Terra Feminarum · Frankfurtin Auschwitz-oikeudenkäynnit · Pariisin opiskelijamellakat 1968 · dogonit · Osimon sopimus · Karl Jenkins · Arvo Tigerstedt · Fletcher Christian · Frankfurtin kansalliskokous  · Wang Meng  · John Taliaferro Thompson · Biisonimafia · rullajarru

Ohjeita

  • Lisää uudet toiveet Artikkelitoiveet-sivulle, älä tänne!
  • Kun joku tämän listan artikkeleista luodaan, poista se listasta ja lisää uusi listan viimeiseksi. Ota uusi toive Artikkelitoiveet-, Yli vuoden vanhat artikkelitoiveet tai Halutut sivut -luettelosta.
  • Listalla on 16 toivetta, joka näyttäisi olevan hyvä määrä. Älä lisää uusia artikkelitoiveita, ellei jostain vanhasta ole tehty artikkelia.
  • Kun poistat listalta tehtyjä aiheita, muistathan tarkastaa, että tehty artikkeli ei ole roskaa.
  • Yritä valita tähän etusivun laatikkoon merkittävä aihe, ei marginaalista tai hyvin erikoistunutta tietoa vaativaa aihetta. Yritä myös valita sellainen aihe, jonka otsikosta jo pystyy päättelemään mitä se käsittelee.
  • Valitse mielellään myös sellainen aihepiiri, josta ei tässä ole jo toivetta. Yleensä etusivulle ei kannata laittaa kovin laajaa aihetta käsitteleviä toiveita, niitä harvemmin ihmiset tulevat kirjoittamaan hetken mielijohteesta.