Ero sivun ”Otto Mann” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
LaaknorBot (keskustelu | muokkaukset)
p Botti lisäsi: tr:Otto Mann
Rivi 21: Rivi 21:


==Muuta==
==Muuta==
*Monien jaksojen mukaan Otton joitakin suosikkiyhtyeitä ovat: [[Led Zeppelin]], [[Lynyrd Skynyrd]], [[Poison]], [[Metallica]], [[Black Sabbath]], [[Judas Priest]], [[Grand Funk Railroad]], [[Deep Purple]] sekä [[AC/DC]] (On hyräillyt myös ajaessaan myös mm. [[Rage Against The Machinea]]
*Monien jaksojen mukaan Otton joitakin suosikkiyhtyeitä ovat: [[Led Zeppelin]], [[Lynyrd Skynyrd]], [[Poison]], [[Metallica]], [[Black Sabbath]], [[Judas Priest]], [[Grand Funk Railroad]], [[Deep Purple]] sekä [[AC/DC]] (On hyräillyt myös ajaessaan myös mm. [[Rage Against The Machine]]a
*Otto antaa koululaisten heittää tavaraa toisia autoja päin.
*Otto antaa koululaisten heittää tavaraa toisia autoja päin.
*Ottolla on ollut myös tyttöystävä Becky, jonka kanssa Otto oli menossa naimisiin. Otto oli tilannut Poison -coverbändin (Cyanide) soittamaan häihin, mutta Becky vihasi Otton rakastamaa [[Hard Rock]]ia ja pakotti valitsemaan hänet tai musiikin. Niinpä Otto valitsi musiikin ja jätti Beckyn altarille.
*Ottolla on ollut myös tyttöystävä Becky, jonka kanssa Otto oli menossa naimisiin. Otto oli tilannut Poison -coverbändin (Cyanide) soittamaan häihin, mutta Becky vihasi Otton rakastamaa [[Hard Rock]]ia ja pakotti valitsemaan hänet tai musiikin. Niinpä Otto valitsi musiikin ja jätti Beckyn altarille.

Versio 16. helmikuuta 2010 kello 21.26

Otto Mann
[[Tiedosto:|250px|]]
Ensiesiintyminen Ydinvoimala
Ääninäyttelijät Harry Shearer
Henkilötiedot
Sukupuoli Mies
Hiukset Pitkät, mustat, sekaiset
Ikä 26 (ajokortin mukaan 44)
Ammatti Springfieldin ala-asteen linja-auton kuljettaja
Tärkeimmät sukulaiset Isä, nimetön
Tyttöystävä Crystal

Otto Mann on piirrossarja Simpsoneissa koulubussin kuljettaja. Otto pitää heavy metal -musiikista ja käyttää kannabista. Hahmon ääninäyttelijänä toimii Harry Shearer.

Taustaa

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Ammatistaan huolimatta Otto ei ole mikään kaksinen kuljettaja. Hänen kurvailunsa on aiheuttanut vahinkoja niin koulubussille ja koulun oppilaille kuin vastaantulijoillekin. Hän on ajanut 15 kolaria ilman yhtään kuolonuhria, ja on hyvin ylpeä tästä. Hänellä ei oikeastaan ollut alun perin edes lupaa ajaa koulubussin kaltaista liikennevälinettä, oikeastaan hänellä ei ollut ajokorttia lainkaan. Otto joutui autokouluun, eikä olisi päässyt siitäkään läpi, ellei Margen sisko Patty olisi luovuttanut hänelle ajokorttia vain Homerin kiusaksi. Jaksossa Haaksirikko (Das Bus) Otto ajoi bussin sillalta mereen (tosin se ei ollut hänen vikansa), ja kaikki kyydissä oppilaat joutuivat yksin autiolle saarelle, jossa meno alkoi muistuttaa Kärpästen herraa. Hän itse yritti hakea apua,mutta päätyi kiinalaiseen orjalaivaan. Jaksossa Poika joka tiesi liikaa (The Boy Who Knew Too Much) koulubussi oli korvattu väliäikaisesti vankilan bussilla, koska vanha bussi oli huollossa. Vanhan koulubussin tilasta onkin laskettu vitsiä useissa jaksoissa; kerrankin pakokaasut tulvivat bussin perälle, milloin lattiassa oleva kasvava reikä vie penkkejä ja lapsia mukanaan, ja milloin jarruina joudutaan käyttämään lasten paitoja (jarruvarjoina). Otto on käynyt 4-luokan kolmesti ja väittää siksi joutuneensa bussikuskiksi.

Otto on useimmissa jaksoissa koditon, ja hänen saadessaan potkut väliaikaisesti bussikuskin virasta, hän joutui asumaan Simpsoneilla jonkun aikaa (mikä oli Bartin idea). Samalla kävi ilmi, että Otto osaa ainakin soittaa kitaraa hyvin.

Muuta

  • Monien jaksojen mukaan Otton joitakin suosikkiyhtyeitä ovat: Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Poison, Metallica, Black Sabbath, Judas Priest, Grand Funk Railroad, Deep Purple sekä AC/DC (On hyräillyt myös ajaessaan myös mm. Rage Against The Machinea
  • Otto antaa koululaisten heittää tavaraa toisia autoja päin.
  • Ottolla on ollut myös tyttöystävä Becky, jonka kanssa Otto oli menossa naimisiin. Otto oli tilannut Poison -coverbändin (Cyanide) soittamaan häihin, mutta Becky vihasi Otton rakastamaa Hard Rockia ja pakotti valitsemaan hänet tai musiikin. Niinpä Otto valitsi musiikin ja jätti Beckyn altarille.
  • Otto on ollut naimisissa jakson "Weekend at Burnsies" mukaan. ( Nähdessään nimettömässään sormuksen toteaa "oh yeah, i married that chick"
  • Otto jäi koulussa neljännelle luokalle kaksi kertaa.
  • Bart Simpson kutsuu Ottoa 'Otto-jäbäksi' (Otto-man).
  • Otto on todennäköisesti ollut myös oppilashallituksen puheenjohtaja omina kouluaikoinaan, sillä hänen kuvansa on Koulun oppilashallituksen puheenjohtajat-kaapissa.