Ero sivun ”Wookieepedia” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
→‎Jedipedia: arvailut tulevistä sivumääristä pois
joo, ei missään tapauksessa pidä paikkaansa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Wookieepedia''' on [[wikia]]pohjainen ''[[Tähtien sota|Star Wars]]'' -tietosanakirja. Se perustettiin [[4. marraskuuta]] [[2005]]. Englanninkielisen Wookieepedian rinnalle on syntynyt noin kaksikymmentä erikielisestä versiota. Saksalainen Jedipedia on toiseksi suurin ei-englanninkielinen wiki{{lähde|Wikimedian projekteissä lienee paljon suurempia}}.
'''Wookieepedia''' on [[wikia]]pohjainen ''[[Tähtien sota|Star Wars]]'' -tietosanakirja. Se perustettiin [[4. marraskuuta]] [[2005]]. Englanninkielisen Wookieepedian rinnalle on syntynyt noin kaksikymmentä erikielisestä versiota.


== Jedipedia ==
== Jedipedia ==

Versio 15. helmikuuta 2010 kello 00.14

Wookieepedia on wikiapohjainen Star Wars -tietosanakirja. Se perustettiin 4. marraskuuta 2005. Englanninkielisen Wookieepedian rinnalle on syntynyt noin kaksikymmentä erikielisestä versiota.

Jedipedia

Jedipedia on suomenkielinen Wookipedian sisarwiki perustettiin toukokuussa 2007. Se kantaa samaa nimeä kuin saksankielinen sisarensa. Jedipedia saavutti 2000 artikkelia noin 15 kuukaudessa, ja pääsi ennen sitä Wikian viidenkymmenen aktiivisimman ei-englanninkielisen wikin listalle.lähde? Vuoden 2009 syksyllä Jedipedia saavutti 3000 artikkelia,[1] ja kuukausittainen sivulisääntyvyys laskettiin olevan jopa 250 artikkelia. Tällä hetkellämilloin? artikkeleja on yli 3580 kappaletta.

Jedipedian artikkelimäärän laskettiin kasvavan yli 125 artikkelilla kuukaudessa elokuussa 2009 tehdyn laskennan perusteella. [1]

Katso myös

Aiheesta muualla

Viitteet

  1. a b Jedipedia

Malline:Tynkä/Verkkosivu