Ero sivun ”Vaskivesi” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
järvi
Rivi 1: Rivi 1:
'''Vaskivesi''' on kylä [[Virrat|Virtain]] kaupungissa, joka sijoittuu etelärajalle [[kantatie 65|kantatien 65]] varrella. Kylä rajoittuu vesistöihin niin hyvin, että lähes joka kohdasta keskustasta on alle 1 km jonkun järven rantaan.
'''Vaskivesi''' on kylä [[Virrat|Virtain]] kaupungissa. Se sijoittuu kaupungin etelärajalle [[kantatie 65|kantatien 65]] varrella. Kylä rajoittuu vesistöihin, muun muassa kylälle nimensä antaneeseen [[Vaskivesi (järvi)|Vaskiveteen]] niin hyvin, että lähes joka kohdasta keskustasta on alle 1 km jonkun järven rantaan.


Autolla ajaessa huomio kiinnittyy [[St1]]-huoltoasemaan ja ns. minimarkettiin tien varrella. Kylässä sijaitsee myös varsinkin kesäisin aktiivinen [[Myllyniemen tanssilava]].
Autolla ajaessa huomio kiinnittyy [[St1]]-huoltoasemaan ja ns. minimarkettiin tien varrella. Kylässä sijaitsee myös varsinkin kesäisin aktiivinen [[Myllyniemen tanssilava]].

Versio 13. helmikuuta 2010 kello 17.53

Vaskivesi on kylä Virtain kaupungissa. Se sijoittuu kaupungin etelärajalle kantatien 65 varrella. Kylä rajoittuu vesistöihin, muun muassa kylälle nimensä antaneeseen Vaskiveteen niin hyvin, että lähes joka kohdasta keskustasta on alle 1 km jonkun järven rantaan.

Autolla ajaessa huomio kiinnittyy St1-huoltoasemaan ja ns. minimarkettiin tien varrella. Kylässä sijaitsee myös varsinkin kesäisin aktiivinen Myllyniemen tanssilava.

Vaskiveden taajamassa, aivan kantatien vieressä sijaitsee vuoden 1918 kapinan kukistamisen muistomerkki.

Aiheesta muualla

Tämä kylään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.