Ero sivun ”Emergency (kappale)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
D'ohBot (keskustelu | muokkaukset)
p Botti lisäsi: lv:Emergency
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 20: Rivi 20:
}}
}}


'''Emergency''' on [[Paramore]]n toinen single heidän ensimmäiseltä studioalbumiltaan ''[[All We Know Is Falling]]''. Se julkaistiin [[21. elokuuta]] [[2006]] [[Iso-Britannia|Isossa-Britanniassa]] ja [[16. lokakuuta]] [[2005]] [[Yhdysvallat|Yhdysvalloissa]]. Singlen kirjoitti Hayley Williams. Single kertoo rakkaudesta ja sen vaikeuksista ja sen merkityksestä. Hayley kirjoitti kappaleen, kun hänen vanhempansa olivat jo lähellä avioeroa, vaikkakin lopulta hänen vanhempansa erosivat. Helmikuussa 2008 Hayly kertoi haastattelussa vahempiensa riitelystä seuraavanlaisesri: "Muistan miten kävelin ulos ovesta äitini kanssa sinä yöä ja seisseeni heidän välissään ja huutaen 'Olkaa hiljaa! Olkaa hiljaa! Olkaa hiljaa!'".
'''Emergency''' on [[Paramore]]n toinen single heidän ensimmäiseltä studioalbumiltaan ''[[All We Know Is Falling]]''. Se julkaistiin [[21. elokuuta]] [[2006]] [[Iso-Britannia|Isossa-Britanniassa]] ja [[16. lokakuuta]] [[2005]] [[Yhdysvallat|Yhdysvalloissa]]. Singlen kirjoitti Hayley Williams. Single kertoo rakkaudesta ja sen vaikeuksista ja sen merkityksestä. Hayley kirjoitti kappaleen, kun hänen vanhempansa olivat jo lähellä avioeroa, vaikkakin lopulta hänen vanhempansa erosivat. Helmikuussa 2008 Hayley kertoi haastattelussa vahempiensa riitelystä seuraavanlaisesri: "Muistan miten kävelin ulos ovesta äitini kanssa sinä yöä ja seisseeni heidän välissään ja huutaen 'Olkaa hiljaa! Olkaa hiljaa! Olkaa hiljaa!'".


== Musiikkivideo ==
== Musiikkivideo ==

Versio 6. helmikuuta 2010 kello 21.07

”Emergency”
Paramore
Singlen ”Emergency” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta All We Know Is Falling
 Julkaistu 16. lokakuuta 2005 (US)
21. elokuuta 2006 (UK)
 Tyylilaji Vaihtoehtorock
 Kesto 04.00
 Levy-yhtiö Fueled by Ramen
Paramore:n muut singlet
Pressure
2005
Emergency
2005
All We Know
2006

Emergency on Paramoren toinen single heidän ensimmäiseltä studioalbumiltaan All We Know Is Falling. Se julkaistiin 21. elokuuta 2006 Isossa-Britanniassa ja 16. lokakuuta 2005 Yhdysvalloissa. Singlen kirjoitti Hayley Williams. Single kertoo rakkaudesta ja sen vaikeuksista ja sen merkityksestä. Hayley kirjoitti kappaleen, kun hänen vanhempansa olivat jo lähellä avioeroa, vaikkakin lopulta hänen vanhempansa erosivat. Helmikuussa 2008 Hayley kertoi haastattelussa vahempiensa riitelystä seuraavanlaisesri: "Muistan miten kävelin ulos ovesta äitini kanssa sinä yöä ja seisseeni heidän välissään ja huutaen 'Olkaa hiljaa! Olkaa hiljaa! Olkaa hiljaa!'".

Musiikkivideo

Musiikkivideon on ohjannut Shane Drake joka on ohjannut myös Paramoren aikaisemman musiikkivideon "Pressure". Shane Drake on ohjannut musiikkivideot myös bändin singleille "Misery Business", "Crushcrushcrush" ja "Decode".

Musiikkivideo alkaa kohtauksella, jossa Hayley Williams ja Jeremy Davis istuvat tyhjässä ja hylätyssä huoneessa. Muut bändin jäsenet kävelevät sisään viiltoja ja haavoja käsissään ja sitovat heidän haavansa. Ohjaaja kävelee sisään heittäen Hayley jonkinlaisia neilikoita ja ohjaa koko bändin ulos huoneesta. Ulkona heitä odottaa kamerat ja valaistus ja bändi meikataan verellä. Ohjaaja huutaa "Action!" ja bändi alkaa soittamaan.