Ero sivun ”Castellina in Chianti” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Luckas-bot (keskustelu | muokkaukset)
p Botti muokkasi: bcl:Castellina sa Chianti
korjausta
Rivi 1: Rivi 1:
[[Kuva:Castellina in Chianti.jpg|thumb|300px|right|Yleisnäkymä
[[Kuva:Castellina in Chianti.jpg|thumb|300px|right|Yleisnäkymä kaupunkikunnasta]]
'''Castellina in Chianti''' on italialainen pieni kaupunkikunta, jossa on noin 2,800 asukasta (2008). Se sijaitsee [[Siena]]n maakunnassa ja [[Toscana]]n hallintoelueella. Sieltä on matkaa keskeiseen [[Firenze]]n kaupunkiin eli alueen hallintokeskukseen noin 35 kilometriä ja maakunnan hallintokaupunkiin [[Siena]]an matkaa on vain 15 kilometriä.
kaupunkikunnasta]]
Castellina in Chiantin kaupunkikuntaa ympäröivät seuraavat kunnat: Barberino Val d'Elsa, Castelnuovo Berardenga, Greve in Chianti, Monteriggioni, Poggibonsi, Radda in Chianti ja Tavarnelle Val di Pesa. Sen pinta-ala on noin 100 neliökilometriä ja korkein paikka on 578 metriä merenpinnasta.
'''Castellina in Chianti''' on italialainen pieni kaupunkikunta,jossa on noin 2,800 (2008) asukasta. Se sijaitsee [[Siena]]n maakunnassa ja [[Toscana]]n hallintoelueella. Sieltä on matkaa keskeiseen [[Firenze]]n kaupunkiin ali alueen hallintoikeskukseen noin 35 kilometriä ja maakunnan hallintoakaupunkiin [[Siena]]an matkaa on vain 15 kilometriä.
Castellina in Chiantin kaupunkikuntaa ympäröivät seuraavat kunnat: Barberino Val d'Elsa, Castelnuovo Berardenga, Greve in Chianti,Monteriggioni, Poggibonsi, Radda in Chianti, Tavarnelle Val di Pesa. sen pinta-ala on noin 100 neliökilometriä ja korkein paikka on 578 metriä merenpinnasta.



[[Luokka:Italian kaupungit]]
[[Luokka:Italian kaupungit]]

Versio 5. helmikuuta 2010 kello 12.56

Yleisnäkymä kaupunkikunnasta

Castellina in Chianti on italialainen pieni kaupunkikunta, jossa on noin 2,800 asukasta (2008). Se sijaitsee Sienan maakunnassa ja Toscanan hallintoelueella. Sieltä on matkaa keskeiseen Firenzen kaupunkiin eli alueen hallintokeskukseen noin 35 kilometriä ja maakunnan hallintokaupunkiin Sienaan matkaa on vain 15 kilometriä. Castellina in Chiantin kaupunkikuntaa ympäröivät seuraavat kunnat: Barberino Val d'Elsa, Castelnuovo Berardenga, Greve in Chianti, Monteriggioni, Poggibonsi, Radda in Chianti ja Tavarnelle Val di Pesa. Sen pinta-ala on noin 100 neliökilometriä ja korkein paikka on 578 metriä merenpinnasta.