Ero sivun ”Jebediah Springfield” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Tve4 (keskustelu | muokkaukset)
p Luokka ”Kuvitteelliset henkilöt” poistettu; Pikalisätty luokka Simpsoneiden hahmot (HotCat-työkalulla)
p wfix, kh
Rivi 1: Rivi 1:
{{Poistettava}}
{{Poistettava}}
'''Jebediah Springfield''' on kuvitteellinen hahmo televisiosarjasta [[Simpsonit]]. Jebediah Springfield on sarjan mukaan [[Springfield]]in perustaja: tarinan mukaan Jebediah saapui alun perin [[Shelbyville]]n perustajan kanssa eräälle kukkulalle, missä he alkoivat tehdä suunnitelmia tulevaksi yhteiseksi kaupungiksi. Heille tuli erimielisyyttä, koska Shelbyvillen perustaja halusi että kaupungissa saisi naida jonkun omista serkuistaan. Jebediah Sprinfield oli asiasta aivan eri mieltä, joten he lähtivät eri suuntiin tekemään omaa kaupunkiaan ja ihmiset, jotka olivat tulleet heidän mukanaan, jakaantuivat.
'''Jebediah Springfield''' on kuvitteellinen hahmo televisiosarjasta [[Simpsonit]]. Jebediah Springfield on sarjan mukaan [[Springfield (Simpsonit)|Springfieldin]] perustaja: tarinan mukaan Jebediah saapui alun perin Shelbyvillen perustajan kanssa eräälle kukkulalle, missä he alkoivat tehdä suunnitelmia tulevaksi yhteiseksi kaupungiksi. Heille tuli erimielisyyttä, koska Shelbyvillen perustaja halusi, että kaupungissa saisi naida jonkun omista serkuistaan. Jebediah Springfield oli asiasta aivan eri mieltä, joten he lähtivät eri suuntiin perustamaan kumpikin omaa kaupunkiaan ja ihmiset, jotka olivat tulleet heidän mukanaan, jakaantuivat.


Jebediah Springfieldistä kerrotaan myös toisessa jaksossa, että hän olisi ollut ilkeä rikollinen, joka teki paljon tuhoa ja kylvi kauhua kaikkialle, missä hän liikkui.
Jebediah Springfieldistä kerrotaan myös toisessa jaksossa, että hän olisi ollut ilkeä rikollinen, joka teki paljon tuhoa ja kylvi kauhua kaikkialle, missä hän liikkui.

Versio 26. tammikuuta 2010 kello 00.08

Jebediah Springfield on kuvitteellinen hahmo televisiosarjasta Simpsonit. Jebediah Springfield on sarjan mukaan Springfieldin perustaja: tarinan mukaan Jebediah saapui alun perin Shelbyvillen perustajan kanssa eräälle kukkulalle, missä he alkoivat tehdä suunnitelmia tulevaksi yhteiseksi kaupungiksi. Heille tuli erimielisyyttä, koska Shelbyvillen perustaja halusi, että kaupungissa saisi naida jonkun omista serkuistaan. Jebediah Springfield oli asiasta aivan eri mieltä, joten he lähtivät eri suuntiin perustamaan kumpikin omaa kaupunkiaan ja ihmiset, jotka olivat tulleet heidän mukanaan, jakaantuivat.

Jebediah Springfieldistä kerrotaan myös toisessa jaksossa, että hän olisi ollut ilkeä rikollinen, joka teki paljon tuhoa ja kylvi kauhua kaikkialle, missä hän liikkui.

Springfieldiin liittyy myös tarina, jossa Bart Simpson halusi olla kova tyyppi koulun "kovisten" silmissä ja meni Jebediah Springfieldin patsaalle, joka sijaitsee Springfieldin torilla aivan kaupungin keskustassa. Bart sahasi patsaalta pään poikki ja vei sen mukanaan repussa, koska aikoi näyttää koviksille, mitä oli tehnyt. Kaikki olivat kauhuissaan ilkityöstä, joka patsaalle oli tehty ja arvuuttelivat syyllistä. Bartin omatunto alkoi vaivata häntä ja hän alkoi nähdä patsaan puhuvan hänelle ja käskevän häntä palauttamaan pään patsaalle takaisin. Bart ei vielä uskonut pään puheita, vaan yritti haudata patsaan pään kotinsa takapihalle, mutta halusi lopulta palauttaa pään. Hän kertoi isälleen, ja he lähtivät palauttamaan päätä patsaalle yöllä, jotta kukaan ei huomaisi. Heitä vastassa oli kuitenkin koko Springfieldin väki, joka vaati Bartia ja Homeria "roviolle".