Ero sivun ”Tenacious D: Maailman paras rokkibändi” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Kumottu muokkaus 7809015, jonka teki 91.154.50.15 (keskustelu))
== Juoni ==
{{Juonipaljastus}}
Elokuvassa omaa nimikkorooliaan näyttelevä Jack Black (JB) asuu uskonnollisessa perheessä [[Missouri]]ssa, [[Kickapoo]]ssa. JB rakastaa rock n' rollia mutta hänen uskovainen perheensä ei pidä hänen harrastuksestaan, minkä vuoksi Jack karkaa kotoa aloittaen reppumatkailun ympäri Yhdysvaltoja. Blackin matka viepäästäkseen [[Los Angeles]]iin, [[Hollywood]]iin, jossa hän tapaa nimikkorooliaan näyttelevän kitaristi Kyle Gassin. Gass ei kuitenkaan halua perustaa bändiä Blackin kanssa, joten hän jatkaa tulevan yhtyeensä etsintää. Black pahoinpidellään kadulla ja Gass vie hänet omalle asunnolleen.
Tästä Jack ja Gass rupeavat tutustumaan ja päättävät perustaa bändin. Kaverukset selailevat rock-lehtiä ja näkevät sähkökitaroita soittavan rocktähden: Eddie Van Halenin. Tämän jälkeen heHe menevät Guitar Center-kitarakauppaan ja kysyvät myyjältä samanlaista plektraa kun Halenilla, myyjä kertoo plektran historian ja kertoo että se on "Pick of Destiny".
Tämän jälkeen Jack ja Gass ottavat selvää asiasta ja heille selviää että plektran löytää läheisestä musiikkimuseosta.
Kaverukset lähtevät välittömästi etsimään johtolankoja museoon pääsemiseksi ja lopulta he löytävät plektran. Plektrasta kiistellään ja siinä samassa se menee poikki. Tästä heille selviää eräs tärkeä asia.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko