Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Neurovelho” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Juhko (keskustelu | muokkaukset)
p vastaus
Vuoden 2009 viestit arkistoitu sivulle Keskustelu käyttäjästä:neurovelho/Arkisto 2009.
Rivi 2: Rivi 2:
Vanhat keskustelusivuni viestit on arkistoitu:
Vanhat keskustelusivuni viestit on arkistoitu:
* [[Keskustelu käyttäjästä:neurovelho/Arkisto 2008|Arkisto 2008]]
* [[Keskustelu käyttäjästä:neurovelho/Arkisto 2008|Arkisto 2008]]
* [[Keskustelu käyttäjästä:neurovelho/Arkisto 2009|Arkisto 2009]]


----
== Keskustelusivujen arkistointi ==

Pitää tehdä copypastena :) --[[Käyttäjä:Agony|Agony]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Agony|403]]) 1. tammikuuta 2009 kello 14.41 (EET)

:Ok. :) Vilkaisin vain [[WP:Arkisto]]n ohjeita, ja ajattelin kummankin tavan olevan sallittu, kun tuolla ei ole mainintaa asiasta. –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 1. tammikuuta 2009 kello 14.52 (EET)

== Kuva John Anderson- artikkeliin ==

Jos sen kerran voi ottaa IMDb:stä, niin voisitko tehdä sen? --[[Käyttäjä:MP-87 & JP-89|MP-87 & JP-89]] 6. tammikuuta 2009 kello 16.00 (EET)

:Moi! :) Olinkin juuri vastaamassa viestiisi [[Keskustelu käyttäjästä:str4nd#Terve, Str4nd|str4ndin sivulla]]. En löydä vapailla lisensseillä julkaistuja kuvia, joten näitäkin voi käyttää korkeintaan sillä samalla sitaattioikeudella, vain teosta käsittelevissä artikkeleissa. Myöskään [[:en:John Anderson (actor)|en-wikin sivulle]] ei ole löydetty vapaata kuvaa kyseisestä herrasta, joten sellaista ei näytä olevan ihan heti saatavilla. –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 6. tammikuuta 2009 kello 16.13 (EET)
::Kiitos. --[[Käyttäjä:MP-87 & JP-89|MP-87 & JP-89]] 6. tammikuuta 2009 kello 16.18 (EET)

No mitenkäs kuvakaappaus ENNEN vuotta 1978 julkaistusta elokuvasta- Otrfan sanoi vissiin, että silloisissa kuvissa ei ole tekijäinoikeuksia eikä tällöin olisi sitaattioikeuden rajoituksia. --[[Käyttäjä:MP-87 & JP-89|MP-87 & JP-89]] 6. tammikuuta 2009 kello 23.44 (EET)

:Huomioin kyllä viestisi sivullasi, ja ehdin vastata jo sinne. :) –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 6. tammikuuta 2009 kello 23.48 (EET)

== Palkinto ==

Olemme pahoillamme aiheuttamastamme vaivasta. Kiitokseksi haluaisimme antaa tämän Sinulle, jos sillä on arvoa, siirrä käyttäjäsivullesi! Kuin myös hyvää jatkoa ja hyvät yöt sinnekin päin ''':)'''

:Kiitos arvostuksestanne, hyvä että asia selvisi! Eipä tuosta nyt suuremmin vaivaa ollut. Tämän myötä muistan varmaan itsekin lähipäivinä palkita parit käyttäjät, kuten olen muutaman hetken jo lupaillut itselleni tehdä. Mielestäni tällaiset yllättävät henkilökohtaiset tunnustukset olisivat tässä hommassa välillä aika tärkeä vastapaino wikistressille. :) –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 7. tammikuuta 2009 kello 23.54 (EET)

== Overlord ja mallineiden kielilinkit ==

Hola, tuossa tarkkailulistalle oli pompsahtanut pari mallinetta joihin [[Käyttäjä:Overlord|Overlord]] oli lisännyt kieltenvälisiä linkkejä. Halusin vain tarkastaa että valvot botin liikkeitä etenkin mallinenimiavaruudessa liikkuessa koska käsittääkseni pywikipedia ei vieläkään osaa lisätä kieltenvälisiä linkkejä noincluden sisään kunnolla? Pitäisi opetella python niin voisi virittää suomenkielistä Wikipediaa varten lisäosan jolla kielilinkit menisi mallineissa aina metasivulle sen löytyessä, nyt ne pitää aina ajoittain käydä siirtämässä manuaalisesti. Mutta vielä ei siis ole vahinkoa tapahtunut. --[[Käyttäjä:Agony|Agony]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Agony|403]]) 9. tammikuuta 2009 kello 10.05 (EET)

:Mjoo, en ole kuullut tästä ongelmasta, itsekseen olen antanut tuon silloin tällöin ajella mallineavaruutta samalla kaavalla kuin muitakin tarkastamatta itse mitään. Onko sulla käsitystä näiden sotkujen yleisyydestä? Jonkun pitäisi varmaan perehtyä tähän tilanteeseen nykyään, jotta olisi joku selvä linja tähän. Jos tällaista edelleen esiintyy, niin meidän kannattaisi varmaan laittaa joku vinkki mallineavaruudessa seikkailusta [[WP:Botit]]iin ja kaikille pywikiomistajille. Joku muu pywikirobo sen nimittäin kuitenkin jossain vaiheessa ajaa jos ei overlord. :)
:Vilkuilen läpi tuon viime ajon muokkauksia ja katson näkyykö mitään outoa. –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 9. tammikuuta 2009 kello 14.44 (EET)

::Jeps, en löydä minäkään mitään kummallista, ihan oikeaan paikkaan ovat linkit löytäneet (ts. sinne missä aiemmat ovat, noincludessa tai includeonlyn jälkeisessä listassa). –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 9. tammikuuta 2009 kello 16.00 (EET)

:::Silloin tosiaan kun on olemassaolevia kielilinkkejä varsinaisessa mallineessa, homma toimii loistavasti (edellyttäen että aiemmat linkit on lisätty noincluden sisään), mutta silloin kun kielilinkit tulee ohjesivulta (=metasivu), alkaa ongelmat: pywikipediabot nimittäin havaitsee että mallineessa on kielilinkkejä ''n'' mutta koska ei löydä niitä varsinaisesta mallineesta, lisää botit niitä sitten mallineen loppuun (noincluden ulkopuolelle). Eli käytännössä aina kun tulee malline jolla on metasivu ja metasivulla kielilinkkejä, botti failaa. Tämä on tunnettu ongelma pywikipediabotilla mutta fiksausta siihen ei ole vielä keksitty. --[[Käyttäjä:Agony|Agony]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Agony|403]]) 10. tammikuuta 2009 kello 10.48 (EET)

== Itämeren kartta ==

Moi! Kiitokset kartan suomennoksesta, se oli nopeaa toimintaa. Pieni typo: Gdańskin pitäisi olla Gdańsk eikä Gdánsk. –[[Käyttäjä:Muu-karhu|Muu-karhu]] 13. tammikuuta 2009 kello 23.48 (EET)

:Jeps, korjattu. :) –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 13. tammikuuta 2009 kello 23.52 (EET)

== Haluaisitko ylläpitäjä? ==

Luulemme, että jos äänestys laitettaisiin käyntiin, aika todennäköisesti pääsisit vuoden toiseksi ylläpitäjäksi ja että tekisit hyvää työtä siinä! --[[Käyttäjä:MP-87 & JP-89|MP-87 & JP-89]] 24. tammikuuta 2009 kello 21.33 (EET)

:Hui! Itse koen kyllä, että oikeuksista olisi hyötyä, ja uskon osaavani toimia käytäntöjen mukaan (tai ainakin ottaa syyt niskoilleni jos säädän jotain omaa :p). Epäilen silti hieman muiden kannatuksen riittävyyttä, tunnukseni kun on alle vuoden vanha. Jos itse olette luottavaisempia niin antaa toki mennä, en varsinaisesti pelkää suoraa henkilökohtaista palautetta vaikka takkiin tulisikin. :) –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 26. tammikuuta 2009 kello 17.24 (EET)

::Okei, käymme piakkoin asettamassa sinut ehdolle! --[[Käyttäjä:MP-87 & JP-89|MP-87 & JP-89]] 26. tammikuuta 2009 kello 20.25 (EET)

:::Tehty. Äänestys loppuu '''9. helmikuuta'''. Käythän vastaamassa ehdokkaan kysymyksiin äänestyssivulla! Terv. --[[Käyttäjä:MP-87 & JP-89|MP-87 & JP-89]] 26. tammikuuta 2009 kello 20.43 (EET)

:::Olet saanut jo 30 ääntä kannattajina Wikipedian parhaimmistoa, onneksi olkoon(turha enää miettiä, voitatko)! Tässä tuntee olonsa itsekin palkituksi, kun kerrankin tuli tehtyä jotain, mikä oikeasti vaikuttaa Wikipediaan parantavasti ja hyödyllisesti, eli asettamalla sinut ehdolle :) --[[Käyttäjä:Crimson CherryBlossom|Crimson CherryBlossom]] 29. tammikuuta 2009 kello 22.50 (EET) (ent. MP-87 & JP-89)

::::No jospas katsellaan lopputulos loppuun asti, eikä vielä onnitella. Vielä ei tiedä mitä tapahtuu, mutta tottakai se on hienoa saada uusia ylläpitäjiä. --[[Käyttäjä:Ville Siliämaa|Ville Siliämaa]] 29. tammikuuta 2009 kello 22.53 (EET)

:::::Niin, eikä tuosta kannata missään tapauksessa hirveän sentimentaaliseksi ruveta. Ylläpitäjyys kun on kuitenkin aikamoista koiran hommaa eikä siihen joutuminen ole suoranaisesti mikään ”palkinto”. :) Olen toki positiivisesti yllättynyt teidän ja muunkin yhteisön osoittamasta luottamuksesta. –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 30. tammikuuta 2009 kello 09.41 (EET)

== Tunnustus hyvästä muokkauksesta ==

Pari päivää sitten muokkasit sivua [[Paavo Hukkinen]]. Kirjoitan tämän viestin tunnustukseksi sinulle ja esimerkiksi muille siitä, millaista on huolellinen viimeistely. Kursivoit koko laajan filmografian ja poistit linkitykset elokuvien julkaisuvuosiin, uskoakseni käsityönä yksi kerrallaan. (Olen itse artikkelin edellinen muokkaaja, enkä tuolloin viitsinyt käydä vaivalloiseen kursivointityöhön.) Lisäksi huomaan, että vaivauduit tarkistamaan artikkelin linkit, ja kun linkki ''[[Hirtettyjen kettujen metsä]]'' veikin elokuvan pohjana toimineeseen romaaniin, teit uuden linkin elokuvalle.

Ainoa asia, mistä kysyisin, liittyy otsikkokorjaukseen ''Filmografiaa'' > ''Filmografia''. Olet siis tarkistanut jostain, että artikkelin filmografia kattaa koko Hukkisen elokuvatuotannon? Otsikolla ''Filmografiaa''han elokuvalistan ei tarvitse olla täydellinen. --[[Käyttäjä:Kiova|Kiova]] 25. tammikuuta 2009 kello 09.47 (EET)

:Jeez, eipä tuossa kummemmin hommaa ollut [[Käyttäjä:Mzlla|Mzllan]] kätevän etsi ja korvaa -työkalun ansiosta. Sen saa muokkauskentän yläpuolelle kirjoittamalla <tt><nowiki>{{subst:Käyttäjä:Mzlla/getsearchbox}}</nowiki></tt> [[Toiminnot:Mypage/monobook.js|omalle monobook.js-sivulleen]]. Ymmärtää myös [[säännöllinen lauseke|säännöllisiä lausekkeita]]!
:En tarkastanut filmografiaa. Minusta julkaisulistojen tulisi olla mahdollisimman täydellisiä (tai erikoistapauksissa jonkun lähteen valitsemia), ja jos luettelo ei sitä vielä ollut niin se tulee joka tapauksessa laajenemaan aikanaan. Olet toki kaikin puolin oikeassa, onhan tuo vähän kyseenalaista.
:Tosiaan, kiitos vielä tunnustuksesta, se sai minut hyvälle tuulelle!&nbsp;:) –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 26. tammikuuta 2009 kello 17.24 (EET)

== Väri-ajankohtaisuus ==

Sinä ilmeisesti laitoit värikeskustelun käyntiin, tai ainakin lisäsit linkin ajankohtaista-sivulle [http://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Malline:%C3%84%C3%A4nestykset&direction=next&oldid=5635253]. Olisikohan aika jo kerätä langat kasaan ja pistää päättyneisiin kun on neljä kuukautta mennyt ja keskustelukin on tyrehtynyt jo viime vuonna? --[[Käyttäjä:Albval|albval]] <small><tt>([[Keskustelu käyttäjästä:Albval|keskustelu]])</tt></small> 2. helmikuuta 2009 kello 21.26 (EET)

:Joo, varmasti. Mulla ei ole osaa eikä arpaa tuohon käytäntöön/keskusteluun, mutta voin kyllä ottaa hoidettavakseni tuon loppupäätelmien herättelyn. Ehdin tietokoneen ääreen tosin vasta viikonloppuna, hoidan silloin jos joku muu ei ehdi ensin. –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 3. helmikuuta 2009 kello 06.49 (EET)

::Hoida vaan, minua laiskottaa:-) --[[Käyttäjä:Albval|albval]] <small><tt>([[Keskustelu käyttäjästä:Albval|keskustelu]])</tt></small> 3. helmikuuta 2009 kello 20.42 (EET)

:::[[Keskustelu Wikipediasta:Värit#Käytäntökeskustelu kasaan]] [[Kuva:Symbol OK.svg|15px]] Potkin tuota eteenpäin, saadaan varmaan pian hoidettua pois alta ja käytännöksi. –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 6. helmikuuta 2009 kello 13.36 (EET)

== Sori ==

Tähän aikaan perjantai-illasta tuntuu sormi lipsahtelevan miten sattuu. Ei todellakaan ollut tarkoitus kumota muokkaustasi tässä: [[Malline:Nimiavaruus]]. --[[Käyttäjä:Quinn|Quinn]] 6. helmikuuta 2009 kello 23.51 (EET)

== Olet nyt ylläpitäjä ==

[[Wikipedia:Ylläpitäjät/Neurovelho|Onnittelut]], ennen luudan adoptoimista kannattaa tutustua [[Wikipedia:Ylläpitäjän opas|ylläpitäjän oppaaseen]] :) --[[Käyttäjä:Agony|Agony]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Agony|403]]) 9. helmikuuta 2009 kello 20.56 (EET)

: [[Tiedosto:Edit-clear.svg|20px|]] Onnittelut myös pohjoisesta ja tervetuloa kerhoon. — [[Käyttäjä:Str4nd|str4nd]] [[Keskustelu käyttäjästä:Str4nd|⇌]] 9. helmikuuta 2009 kello 20.58 (EET)

::Kiitos molemmille!&nbsp;:) Opittavaa varmasti riittää. Hieman ehdin jo säikähtää näitä uusia nappeja – olin juuri kumoamassa sotkuja, kun klikkaaminen edellisen sivulatauksen historia-välilehden kohdalla veikin poistosivulle... –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 9. helmikuuta 2009 kello 21.03 (EET)

:::Juu, onneksi olkoon minunkin puolestani! Mites tuo väri-ajankohtaisuus, ehtiikö sitä luudan heilutukselta lainkaan:-) --[[Käyttäjä:Albval|albval]] <small><tt>([[Keskustelu käyttäjästä:Albval|keskustelu]])</tt></small> 9. helmikuuta 2009 kello 21.15 (EET)

::::En ole unohtanut asiaa, ajattelin vain odotella mahdollisia kommentteja vielä hetken muokattuani tekstiä rankalla kädellä. Aikomuksenani oli myös pyöräyttää tuo keskustelussa ehdottamani värimalline mukaan pälyiltäväksi. Katselen huomenna, että saanko tuon mallineen kehitettyä. Kiinni tuon varmaan uskaltaa laittaa joka tapauksessa ihan lähipäivinä. –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 9. helmikuuta 2009 kello 21.37 (EET)

Onnittelut tuoreelle ylläpitäjälle myös minulta!--[[Käyttäjä:Tanár|Tanár]] 9. helmikuuta 2009 kello 22.35 (EET)

:Ja myös meiltä! Olemme niin [[Image:Symbol heart vote.svg|15px]]nnellisia, että uskaltauduit antaa meille luvan asettaa sinut ehdolle! Ja koska äänivyöry oli niin valtava, olemme nyt tehneet ainakin yhden OIKEASTI hyvän ja parantavan teon Wikipediassa! Se on nyt yhtä ylläpitäjää verran parempi! Ystäv. Terv. <span class="nounderlinelink" style="font-size:1.0em; font-weight:bold;color:#acc;">[[Käyttäjä:Crimson CherryBlossom|<span style="font-family: arial; color:crimson;">—'''Crimson CherryBlossom'''</span>]]</span> 10. helmikuuta 2009 kello 23.51 (EET)

::Kiitokset myös teille ja Tanárille.&nbsp;:) Luottamuksen yksimielisyys tosiaan yllätti, pitää nyt sitten tosissaan yrittää olla sotkematta paikkoja. –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 11. helmikuuta 2009 kello 21.43 (EET)

Näin nämä veteen heitetyn kiven aiheuttamat väreet kasvavat; ensin me laitoimme sinut ylläpitäjä-äänestykseen ja nyt sinä teet saman Junafanille! <span class="nounderlinelink" style="font-size:1.0em; font-weight:bold;color:#acc;">[[Käyttäjä:Crimson CherryBlossom|<span style="font-family: Gisha; color:crimson;">—'''Crimson CherryBlossom'''</span>]]</span> 24. maaliskuuta 2009 kello 15.02 (EET)

== Valokuvistasi ==
Todella hienoa, täytyy sanoa. Varsinkin värien vuorovaikutus. Onnistuneita! --[[Käyttäjä:Prinsipaatti|Prinsipaatti]] 22. helmikuuta 2009 kello 20.19 (EET)

:Kiitos! Olen itsekin ihan tyytyväinen noihin tuollaisina selkeähköinä kuvituskuvina, kummempaa merkitystä tai viestiä ei onneksi tietosanakirjakäytössä vaadita.&nbsp;:) –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 2. maaliskuuta 2009 kello 21.01 (EET)

== Mukava kuulla... ==

...että Wikipedian käyttäjän yksityiselämässä on kaikki kohdallaan, kuten wikilomamallineestasi näkee :) <span class="nounderlinelink" style="font-size:1.0em; font-weight:bold;color:#acc;">[[Käyttäjä:Crimson CherryBlossom|<span style="font-family: Gisha; color:crimson;">—'''Crimson CherryBlossom'''</span>]]</span> 27. helmikuuta 2009 kello 23.18 (EET)

:Jees, muistakaahan muutkin aktiivit elää sitä oikeaakin elämää välillä, ihan noin wikistressinkin välttämiseksi! Aion itse jatkaa muokkailua astetta ahkerampana ja hyväntuulisempana taas huhtikuun alussa. –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 2. maaliskuuta 2009 kello 21.01 (EET)

== Sydämellinen kiitos... ==

...[http://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Rajut_kaverit&diff=6423977&oldid=6423958 tästä] :) <span class="nounderlinelink" style="font-size:1.0em; font-weight:bold;color:#acc;">[[Käyttäjä:Crimson CherryBlossom|<span style="font-family: Gisha; color:crimson;">—'''Crimson CherryBlossom'''</span>]]</span> 16. maaliskuuta 2009 kello 16.29 (EET)

Hei. Tiedämme Internet Explolerin mutta mitä ne IE-näppäimet ovat? Meidän perheen kone on kannettava, puuttuuko siitä semmoiset? Niistä olisi kyllä varmaan saada työkalunappulat näkyviin. <span class="nounderlinelink" style="font-size:1.0em; font-weight:bold;color:#acc;">[[Käyttäjä:Crimson CherryBlossom|<span style="font-family: Gisha; color:crimson;">—'''Crimson CherryBlossom'''</span>]]</span> 29. maaliskuuta 2009 kello 23.02 (EEST)

:Selvensin asiaa vielä Eetvartin keskustelusivulla.&nbsp;:) –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 29. maaliskuuta 2009 kello 23.21 (EEST)

== Dariusz Zawislak ==

This is not a spam please look at: http://www.imdb.com/name/nm1002241/ Dariusz Zawislak http://www.filmweb.pl/o13373/Dariusz+Zawiślak http://www.adyton.eu Would you be consider to undelete page or create new based on pl.wikipedia.org - Dariusz Zawiślak Best regards M <small>Kommentin jätti [[Käyttäjä:MARTHA WARTA 2000|MARTHA WARTA 2000]] ([[Keskustelu käyttäjästä:MARTHA WARTA 2000|keskustelu]]&nbsp;–&nbsp;[[Toiminnot:Muokkaukset/MARTHA WARTA 2000|muokkaukset]]).</small>

:Yes, while aggressive cross-wiki copying of a single article seems a tad dubious it isn't grounds for deletion per se. My motive for the deletion of the article concerned was that the page didn't have any content in Finnish – it seemed easier to write a proper article from scratch than to fix the existing one. Personally, I don't see a need to delete the article again, but if someone proposes it to be removed it will surely come down to community opinion: ”[[:Luokka:Merkittävyys kyseenalaistettu|merkittävyyskeskustelu]]” (72 hour deletion review on the talk page) or [[Wikipedia:Poistettavat sivut|AfD vote]] after that if consensus is not reached. –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 6. huhtikuuta 2009 kello 22.54 (EEST)

== Erikoismaininta ==

Myös sinä ansaitset tämmöisen! <span class="nounderlinelink" style="font-size:1.0em; font-weight:bold;color:#acc;">[[Käyttäjä:Crimson CherryBlossom|<span style="font-family: Gisha; color:crimson;">—'''Crimson CherryBlossom'''</span>]]</span> 8. huhtikuuta 2009 kello 14.35 (EEST)

:Siirretty [[Käyttäjä:Neurovelho/tunnustukset|talteen]]. Kiitos teille molemmille, taas kerran.&nbsp;:) –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 8. huhtikuuta 2009 kello 15.46 (EEST)

::Ole hyvä :) Palkintokaappisi on tosi komea! <span class="nounderlinelink" style="font-size:1.0em; font-weight:bold;color:#acc;">[[Käyttäjä:Crimson CherryBlossom|<span style="font-family: Gisha; color:crimson;">—'''Crimson CherryBlossom'''</span>]]</span> 8. huhtikuuta 2009 kello 15.55 (EEST)

== Miten saan laitettua oikein kayttajan huomautuksen; Miksi korvasit STOP-tesktin HUORA-tekstillä? ==

*Miten saan laitettua oikein kayttajan huomautuksen? --[[Käyttäjä:Kristo Päivinen|Kristo Päivinen]] 14. huhtikuuta 2009 kello 23.25 (EEST)
*Miksi korvasit STOP-tesktin HUORA-tekstillä?? Vastaatko?--[[Käyttäjä:Kristo Päivinen|Kristo Päivinen]] 14. huhtikuuta 2009 kello 23.41 (EEST)

:Puhut ilmeisesti [http://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=K%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4%3AVaude&diff=6573233&oldid=6573201 tästä Vauden käyttäjäsivun muokkauksesta], jossa palautan ”HUORA”-tekstin lisäyksesi sivun edelliseen versioon (”STOP”). Voimme jatkaa asiaa sinun keskustelusivusi puolella, ehdin jo viestittää asiasta siellä. –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 14. huhtikuuta 2009 kello 23.43 (EEST)

== Kumoamisesta ==

Ymmärrän huolesi. Yritän seuraavalla kerralla tehdä neuvojesi mukaan. Olen vain tottunut Hikipediassa löysempään toimintaan.--[[Käyttäjä:Bluto|Bluto]] 18. huhtikuuta 2009 kello 22.46 (EEST)

:No, se tärkein asiahan on tietysti saada sotkut pois, heh!&nbsp;:) Eiväthän nuo huomautukset siis mitenkään pakollisia ole, mutta hyvin toivottavia kuitenkin, etenkin jos useammin kumoilee vandalismia. –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 18. huhtikuuta 2009 kello 22.57 (EEST)

::Ihan noin selvyyden vuoksi, vai?:)--[[Käyttäjä:Bluto|Bluto]] 18. huhtikuuta 2009 kello 23.06 (EEST)

:::Jepz. Sen lisäksi, että huomautusluettelo on hyvä yhteenveto käyttäjän toilailuista, niin – usko tai älä – estosta varoittaminen aika usein myös saa muutaman muokkauksen tehneen vandaalin lopettamaan. Samoilla sinisillä huomautusnappuloilla voi muuten myös helposti neuvoa hyväntahtoisiakin muokkaajia monin tavoin: itse asiassa tuo sinulle lähettämäni ohjeistus oli suoraa kumileimasintekstiä ''Varoittaminen''-napista.&nbsp;:) –[[Käyttäjä:Neurovelho|neurovelho]] 18. huhtikuuta 2009 kello 23.18 (EEST)

::::Jaa. Täytyy perehtyä tuohon asiaan. Siksi en viitsinyt tehdä mitään artikkelissa [[Mitro Repo]] nähdylle isolle poistamiselle. Katsotaan kun osaan. Kiitos neuvoista.--[[Käyttäjä:Bluto|Bluto]] 18. huhtikuuta 2009 kello 23.26 (EEST)

== Miksi lisäämäni kuvat poistettu? ==

Kirjoitin tämän muutamalle ylläpitäjälle, jotta saisin vastauksen siltä, joka kuvat poisti. Tarkoitan kuvia, jotka olin tehnyt LaTex:lla käyttäen erästä siihen vapaasti saatavaa pakettia. Olin tehnyt niitä kahteen eri otteeseen pari kappaletta ja sitten lisännyt ne tuolta "Kuvien lisääminen" kautta. Viimeksi lisäämäni kuva oli tallennettu JPEG-muodossa. Kuvat itsessään olivat toki pelkkiä "köyhiä" harjoituskuvia, mutta niillä minun olikin vain tarkoitus harjoitella itse piirtämieni kuvien lisäämistä. Muutama päivä sitten huomasin, että nämä lisäämäni kuvat on täysin poistettu. Miksi? Oliko poiston syy se, että ne olivat pelkkiä harjoitelmia, vai se, että olin tekijänoikeuden haltijaksi suoraan oman nimeni (Olin kuitenkin luopunut kaikista oikeuksista kuvaan.) vai jokin muu syy. Kuvia kuitenkin tietyt matemaattiset artikkelit kaipaisivat, esim. kuva Äärellisestä Automaatista tai Hufmann-puusta, ja joka paikkaan ei kunnollisia tunnu Commons:stakaan olevan saatavissa. [[Käyttäjä:NettiKirjoittaja|NettiKirjoittaja]] 22. huhtikuuta 2009 kello 01.42 (EEST)

: Tilanne ohi! Sain jo haluamani vastauksen. [[Käyttäjä:NettiKirjoittaja|NettiKirjoittaja]] 22. huhtikuuta 2009 kello 01.52 (EEST)

== Ongelma ==

Kun tuon [[Vuoden 2009 sikainfluenssaepidemia]] -artikkelin nimi muutettiin ja noilla vieraskielisillä sivuilla se on kielivalikossa vanhalla nimellä, niin onko joku helpompi keino saada artikkelin uusi nimi kaikkien kieliversioiden kielivalikkoon yhtä aikaa? [[Käyttäjä:Uuuuuno|Uuuuuno]] 29. huhtikuuta 2009 kello 15.58 (EEST)

:Koska kyseessä on paljon liikennettä saava ajankohtainen aihe, josta luodaan jatkuvasti sivuja uusilla kielillä, niin tuoreita muutoksia tarkkailevat [[Wikipedia:Botit|botit]] todennäköisesti päivittävät linkit varsin nopeasti. Halutessaanhan nuo voi toki isoimmista wikeistä käsinkin vaihtaa, mutta veikkaisin suurimman osan muuttuvan itsestään parissa tunnissa. –[[Käyttäjä:neurovelho|neurovelho]] 29. huhtikuuta 2009 kello 16.05 (EEST)

== Kiitokset ==

Kiitoksia ohjauksesta & sotkujen siivouksesta kuuloharhojen kanssa. Siirrä-painike tosiaan löytyi hieman myöhään... Ja nyt ajatellen ei se välttämättä mitään täsmennyssivua edes tarvitse. [[Käyttäjä:Olavi|Olavi]]

:Kiitokset kiitoksista!&nbsp;:) Näitä käytäntöjä ja kirjaamattomiakin vakiituneita toimintatapoja löytyy täältä kyllä niin paljon, että moni tällainen asia menee melkein kaikilta ensimmäisellä kerralla vähän väärin. Hyvä että homma kuitenkin selvisi! –[[Käyttäjä:neurovelho|neurovelho]] 8. toukokuuta 2009 kello 19.01 (EEST)

== Voisitko... ==

Kun kerta kommentoit Datsunin WP-logon käsittelyä, voisitko myös vahvistaa tahi kumota ilmaisuni keskusteluhaaran käyttäjän toimista, että sinne ei jäisi mitään asiatonta... --[[Käyttäjä:Aulis Eskola|Aulis Eskola]] 8. toukokuuta 2009 kello 19.08 (EEST)

:En ole ihan varma tarkoititko tätä, eikä asian edettyä vastaukseni taida muutenkaan olla enää tarpeen, mutta voin toki vahvistaa D100a:n nimen olleen poistetun kiistellyn kuvan tekijäkentässä. Itse kuvaa en nähnyt ennen sen poistamista, eikä se näy poistetun tiedoston tarkastelussa. –[[Käyttäjä:neurovelho|neurovelho]] 8. toukokuuta 2009 kello 20.22 (EEST)

:: Jos keskustelun kohteena on [[Tiedosto:Http fi.wikipedia.org wiki Toiminnot Tarkkailulista.pdf]], niin valitse ”Näytä tai palauta 3 poistettua muokkausta” ja sen jälkeen klikkaa ”tiedoston historia” -otsikon alta päiväyslinkkiä (5. toukokuuta 2009 kello 22.31), niin saat pdf-tiedoston näkyviin. –[[Käyttäjä:Ejs-80|Ejs-80]] 8. toukokuuta 2009 kello 20.25 (EEST)

:: Äh, siis [[Tiedosto:Uusi Microsoft Word -asiakirja.pdf]] ja pvm olisi 5. toukokuuta 2009 kello 18.54. –[[Käyttäjä:Ejs-80|Ejs-80]] 8. toukokuuta 2009 kello 20.27 (EEST)

:::Ooh, kiitos! Olenkin ihmetellyt pysyvästi tuhoavaksi luulemaani tiedostojen poistoa, en nimittäin ollut aiemmin huomannut tätä erillistä Tiedoston historia -osaa.
:::Vahvistan [http://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Kahvihuone_(tekij%C3%A4noikeudet)&diff=6688549&oldid=6688461 Samulilin] kuvaukset poistetuista tiedostoista. –[[Käyttäjä:neurovelho|neurovelho]] 8. toukokuuta 2009 kello 20.34 (EEST)

== keskustelusivun katoaminen ==

poistit myös keskustelusivun Yrjö Länsipuro (diplomatti), ja ilmeisesti se on käytäntö. Se olisi kuitenkin ollut hyvä säilyttää Länsipuro-artikkelissa, jotta ei tarvitsisi käydä samoja keskusteluja uudestaan. Voiko asialle mitään? --[[Käyttäjä:Ulrika|Ulrika]] 30. kesäkuuta 2009 kello 14.25 (EEST)

:Ilmeisesti tarkoitit täsmennyssivun keskustelua? Kopsasin sen tänne: [[Keskustelu:Yrjö Länsipuro]]. --[[Käyttäjä:Otrfan|Otrfan]] 30. kesäkuuta 2009 kello 14.37 (EEST)

::Taisinkin tarkoittaa, kiitos. --[[Käyttäjä:Ulrika|Ulrika]] 30. kesäkuuta 2009 kello 15.07 (EEST)

:::Joo, totta kai tuo kannattaa säilyttää. Toimin hieman kiireessä ajattelematta sen kummemmin, pahoittelen. –[[Käyttäjä:neurovelho|neurovelho]] 1. heinäkuuta 2009 kello 12.30 (EEST)

== [[Seefferit]] ==

Saanen tiedustella, että miksi poistit tuon? --[[Käyttäjä:Juhko|Juhko]] 28. syyskuuta 2009 kello 12.43 (EEST)

:Lainaus kyseisen artikkelin keskustelusivulta: ”''Minkä ihmeen HOK-leiman [[Käyttäjä:Juhko]] tälle loi, kun tämä on puhekielen ilmaisu saksanpaimenkoirista, eli ei kuulu omaksi sivuksi missään tapauksessa. --[[Käyttäjä:Nrautava|Nrautava]] 28. syyskuuta 2009 kello 11.46 (EEST)''”
:Artikkeli [[Saksanpaimenkoira]] on jo olemassa, ja tuo seefferi-nimitys on etenkin noin monikkomuodossa sen verran kaukaa haettu, ettei paikalle kannattanut mielestäni jättää edes uudelleenohjaussivua. –[[Käyttäjä:neurovelho|neurovelho]] 28. syyskuuta 2009 kello 16.55 (EEST)
::Selvä. --[[Käyttäjä:Juhko|Juhko]] 28. syyskuuta 2009 kello 23.40 (EEST)

Versio 2. tammikuuta 2010 kello 16.06

Vanhat keskustelusivuni viestit on arkistoitu: