Ero sivun ”Abdur Rahman Biswas” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
SieBot (keskustelu | muokkaukset)
fix
Rivi 1: Rivi 1:
'''Abdur Rahman Biswas''' ({{k-bn|আব্দুর রহমান বিশ্বাস}}; s. [[1. syyskuuta]] [[1926]]) on [[bangladesh]]iläinen [[poliitikko]]. Hän valmistui Dhakan yliopistosta ja aloitti poliittisen uransa jo Itä-Pakistanin aikana. Hän niin pitkälle, että toimi vuosina [[1991]]–[[1996]] Bangladeshin presidenttinä. Häntä edelsi ja seurasi [[Shahabuddin Ahmed]].
'''Abdur Rahman Biswas''' ({{k-bn|আব্দুর রহমান বিশ্বাস}}; s. [[1. syyskuuta]] [[1926]]) on [[bangladesh]]iläinen [[poliitikko]]. Hän valmistui Dhakan yliopistosta ja aloitti poliittisen uransa jo Itä-Pakistanin aikana. Hän eteni niin pitkälle, että toimi vuosina [[1991]]–[[1996]] Bangladeshin presidenttinä. Häntä edelsi ja seurasi [[Shahabuddin Ahmed]].


{{Tynkä/Poliitikko}}
{{Tynkä/Poliitikko}}

Versio 6. marraskuuta 2009 kello 12.10

Abdur Rahman Biswas (bengaliksi আব্দুর রহমান বিশ্বাস; s. 1. syyskuuta 1926) on bangladeshiläinen poliitikko. Hän valmistui Dhakan yliopistosta ja aloitti poliittisen uransa jo Itä-Pakistanin aikana. Hän eteni niin pitkälle, että toimi vuosina 19911996 Bangladeshin presidenttinä. Häntä edelsi ja seurasi Shahabuddin Ahmed.

Tämä poliitikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.