Ero sivun ”Taittaja” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Sannahe (keskustelu | muokkaukset)
Ak: Uusi sivu: """Taittaja""", on henkilö, joka kokoaa mm. tekstistä, kuvista ja grafiikasta visuaalisen tuotteen, kuten ilmoituksen, esitteen tai lehden. Taittajalta vaaditaan hyvää visuaalista...
 
Juhko (keskustelu | muokkaukset)
fix
Rivi 1: Rivi 1:
"""Taittaja""", on henkilö, joka kokoaa mm. tekstistä, kuvista ja grafiikasta visuaalisen tuotteen, kuten ilmoituksen, esitteen tai lehden. Taittajalta vaaditaan hyvää visuaalista silmää, tarkkuutta ja soveltamiskykyä. Taittajalla on yleensä valmiita taittopohjia, joiden pohjalta hän luo samaan visuaaliseen linjaan sopivia taittoja. Taittaja työskentelee usein osana tiimiä.
'''Taittaja''', on henkilö, joka kokoaa mm. tekstistä, kuvista ja grafiikasta visuaalisen tuotteen, kuten ilmoituksen, esitteen tai lehden. Taittajalta vaaditaan hyvää visuaalista silmää, tarkkuutta ja soveltamiskykyä. Taittajalla on yleensä valmiita taittopohjia, joiden pohjalta hän luo samaan visuaaliseen linjaan sopivia taittoja. Taittaja työskentelee usein osana tiimiä.


Taittaja työskentelee esim. mainostoimistossa, lehtitalossa tai kustantamossa.
Taittaja työskentelee esim. mainostoimistossa, lehtitalossa tai kustantamossa.

[[Luokka:Ammatit]]

Versio 3. marraskuuta 2009 kello 18.31

Taittaja, on henkilö, joka kokoaa mm. tekstistä, kuvista ja grafiikasta visuaalisen tuotteen, kuten ilmoituksen, esitteen tai lehden. Taittajalta vaaditaan hyvää visuaalista silmää, tarkkuutta ja soveltamiskykyä. Taittajalla on yleensä valmiita taittopohjia, joiden pohjalta hän luo samaan visuaaliseen linjaan sopivia taittoja. Taittaja työskentelee usein osana tiimiä.

Taittaja työskentelee esim. mainostoimistossa, lehtitalossa tai kustantamossa.