Ero sivun ”24 (7. tuotantokausi)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Rivi 29: Rivi 29:


*13-14: Bill ja Chloe hakevat yhä hengissä olevan Reneen ja selittävät tälle tilanteen. Dubaku aiheuttaa kahden koneen törmäyksen, mutta presidentti ei aio vieläkään suostua Dubakun vaatimuksiin. Jack ja Tony joutuvat ampumaan Emersonin tämän epäilessä huijausta. Tony luovuttaa Matobot Dubakun myyjälle, Nicholsille. Samalla Henry Taylor onnistuu pääsemään vapaaksi poikansa murhaajan kynsistä.
*13-14: Bill ja Chloe hakevat yhä hengissä olevan Reneen ja selittävät tälle tilanteen. Dubaku aiheuttaa kahden koneen törmäyksen, mutta presidentti ei aio vieläkään suostua Dubakun vaatimuksiin. Jack ja Tony joutuvat ampumaan Emersonin tämän epäilessä huijausta. Tony luovuttaa Matobot Dubakun myyjälle, Nicholsille. Samalla Henry Taylor onnistuu pääsemään vapaaksi poikansa murhaajan kynsistä.

*14-15: Jackin tiimi hyökkää Dubakun päämajaan ja tuhoavat CIP-moduulin, mutta Dubaku pääsee pakoon. Henry Taylor joutuu Dubakun vangiksi, samalla kun presidentti saa yllättävän puhelinsoiton pääministeri Matobolta.
{{Juonipaljastus loppu}}
{{Juonipaljastus loppu}}



Versio 12. lokakuuta 2009 kello 22.00

24:n 7. tuotantokausi
Maa Yhdysvallat
Esittäminen
Verkko  Yhdysvallat FOX
Global
Sky One
RTE2
Julkaisupäivä -
Ensimmäinen esitys tammikuu 2009
Viimeinen esitys -
Esitysten määrä 24

24-televisiosarjan 7. tuotantokausi, tunnetaan myös nimellä päivä 7, piti jatkua käsikirjoittajien lakon jälkeen 13. tammikuuta 2008, mutta Yhdysvaltalainen FOX-kanava näyttää tuotantokauden vasta tammikuussa 2009.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

CTU:n lakkauttamisen vuoksi sarjan tapahtumat sijoittuvat Washington D.C:hen, missä Jack Bauer kohtaa tekoihinsa liittyvät syytteet oikeuden edessä. Bauerin päivä saa järkyttävän alun, kun entinen kollega, Tony Almeida (Carlos Bernard), palaa takaisin vaikka Terrorisalaliiton jäsen oli jättänyt hänet kuolemaan CTU:n sairasosastolle.


Kaudella nähdään myös Chloe O'Brien ja Bill Buchanan.

Jaksot

  • 08-09: Washington DC:ssä on viime päivinä tapahtunut lukuisia teknologiavarkauksia. Jack Bauer on joutunut oikeuteen kaikista tekemistään kidutuksista, kunnes FBI-agentti Renee Walker pyytää hänen apuaan löytää ryöstöjen päätekijä Tony Almeida.
  • 09-10: FBI:n ainoan johtolangan ampunut tarkka-ampuja jää saarroksiin ja Tony antaa Yhdysvalloille varoituksen, mitä tapahtuu, jos heidän vaatimuksiinsa ei suostuta. Tony toimittaa CIP-moduulin eversti Dubakulle, joka yrittää kiristää Yhdysvaltoja viemään sotajoukkonsa pois Sangalasta, jossa Kenraali Juma on tehnyt kansanmurhaa. Tarkka-ampuja pääsee pakoon ja Jack ja Renee seuraavat häntä ja Tony jää kiinni.
  • 10-11: Käy ilmi, että Tony ei sittenkään työskentele terroristeille, vaan hän on osa peiteoperaatiota, jonka pani alulle hän, Bill Buchanan ja Chloe O'Brian. Jack Bauerin on autettava Tony ulos FBI:n päämajasta kertomatta operaatiosta kellekään siellä.
  • 11-12: Bill, Chloe ja Tony selittävät tilanteen Jackille. Eversti Dubaku on onnistunut korruptoimaan Yhdysvaltain hallinnon ja nyt he yrittävät saada CIP-moduulin ja Dubakun. Jack ja Tony lähtevät Tonyn esimiehen David Emersonin puheille ja Jack otetaan mukaan. Samalla presidentti Taylor tekee valintaansa Dubakun uhkauksien kannalta. Renee saa selville Dubakun seuraavan kohteen.
  • 12-13: Emersonin tiimi onnistuu kidnappamaan Sangalan pääministeri Matobon vaimoineen. Renee joutuu vangiksi ja Jack joutuu ampumaan hänet. Samalla presidentin mies Henry Taylor on saamassa selville poikansa murhaajaa.
  • 13-14: Bill ja Chloe hakevat yhä hengissä olevan Reneen ja selittävät tälle tilanteen. Dubaku aiheuttaa kahden koneen törmäyksen, mutta presidentti ei aio vieläkään suostua Dubakun vaatimuksiin. Jack ja Tony joutuvat ampumaan Emersonin tämän epäilessä huijausta. Tony luovuttaa Matobot Dubakun myyjälle, Nicholsille. Samalla Henry Taylor onnistuu pääsemään vapaaksi poikansa murhaajan kynsistä.
  • 14-15: Jackin tiimi hyökkää Dubakun päämajaan ja tuhoavat CIP-moduulin, mutta Dubaku pääsee pakoon. Henry Taylor joutuu Dubakun vangiksi, samalla kun presidentti saa yllättävän puhelinsoiton pääministeri Matobolta.
Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Vakinaiset näyttelijät

Sivunäyttelijät