Ero sivun ”Mary Jane Watson” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
2 merkkiä lisätty ,  12 vuotta sitten
Mary Janen huoli Hämähäkkimiehenä itsensä vaarantavasta Peteristä kasvoi edelleen. Yliopiston suorittamisen jälkeen hän lähti New Yorkista ja meni Floridaan auttamaan Anna-tätiään asettumaan sinne. Hänen oikea motiivinsa oli kuitenkin päästä eroon Peter Parkerista ja Hämähäkkimiehestä.
 
Hänen poissa ollessaan Peterillä oli muita ihmissuhteita, joihin kuului hänen seurustelunsa naispuolisen seikkailijan [[Musta Kissa (sarjakuvahahmo)|Mustan Kissa]]n kanssa. Mary Jane palasi myöhemmin New Yorkiin ja aloitti työn mallina. Lukuisat ystävät yrittivät elvyttää Peterin ja Mary Janen romanssin, mutta kummatkin vastustivat ajatusta. Mary Jane tapaili joitain näyttelijöitä ja erästä miestä muotibisneksestä, joka käytti häntä vain julkisuuteen pääsemisen keinona.
 
Eräänä päivänä yksi Hämähäkkimiehen vihollisista, [[Puuma (sarjakuvahahmo)|Puuma]], käytti jäljityskykyjään ja yli-inhimillisiä aistejaan jäljittämään Hämähäkkimiehen Peter Parkerin asuntoon, jossa Mary Jane oli juuri vierailulla. Peter tönäisi hänet pois asunnosta juuri ennen kuin Puuma murtautui sisään. Mary Jane saattoi kuulla Hämähäkkimiehen ja Puuman taistelun asunnon lukitun oven läpi. Kun kamppailu päättyi, Mary Jane meni Peterin luokse ja kertoi, ettei voisi enää huolehtia vaaroista, joihin Peter itsensä laittaa ja että hän tiesi Peterin salaisen henkilöllisyyden. Kuitenkaan Mary Janella ei ollut varmaa todistetta ennenkuin Musta Kissa, jonka tiedettiin taistelleen Hämähäkkimiehen vierellä, saapui asuntoon. Mary Jane ryntäsi kyynelehtien ulos asunnosta.
7 998

muokkausta

Navigointivalikko