Ero sivun ”Apple Records” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Kumottu muokkaus 7303871, jonka teki 84.249.137.107 (keskustelu)
Rivi 1: Rivi 1:
:''Apple-tietokoneyhtiöstä kertoo sivu [[Apple]].''
:''Apple-tietokoneyhtiöstä kertoo sivu [[Apple]].''


'''Apple Records''' on [[The Beatles]] -yhtyeen jäsenten erityisesti verotussyistä vuonna [[1968]] perustama levy-yhtiö. Ensimmäinen yhtiön julkaisema levy oli [[John Lennon]]in ja [[Yoko Ono]]n ''Two Virgins'', jonka julkaisupäivä oli [[11. marraskuuta]] [[1968]]. Tätä seurasi pian [[25. marraskuuta]] [[1968]] Beatlesien ''[[The Beatles (albumi)|The Beatles]]'' -levy, joka tunnetaan myös nimellä " jännä asia
'''Apple Records''' on [[The Beatles]] -yhtyeen jäsenten erityisesti verotussyistä vuonna [[1968]] perustama levy-yhtiö. Ensimmäinen yhtiön julkaisema levy oli [[John Lennon]]in ja [[Yoko Ono]]n ''Two Virgins'', jonka julkaisupäivä oli [[11. marraskuuta]] [[1968]]. Tätä seurasi pian [[25. marraskuuta]] [[1968]] Beatlesien ''[[The Beatles (albumi)|The Beatles]]'' -levy, joka tunnetaan myös nimellä "''Valkoinen tupla''".

Muut Apple Recordsin julkaisemat The Beatles -albumit:
Muut Apple Recordsin julkaisemat The Beatles -albumit:



Versio 10. syyskuuta 2009 kello 15.08

Apple-tietokoneyhtiöstä kertoo sivu Apple.

Apple Records on The Beatles -yhtyeen jäsenten erityisesti verotussyistä vuonna 1968 perustama levy-yhtiö. Ensimmäinen yhtiön julkaisema levy oli John Lennonin ja Yoko Onon Two Virgins, jonka julkaisupäivä oli 11. marraskuuta 1968. Tätä seurasi pian 25. marraskuuta 1968 Beatlesien The Beatles -levy, joka tunnetaan myös nimellä "Valkoinen tupla".

Muut Apple Recordsin julkaisemat The Beatles -albumit:

Nimen samankaltaisuus Steve Jobsin perustamaan Apple Computer -yhtiöön on jänää kaikki nykyääolemaan toimimatta musiikkialalla. Apple Computer on ainakin vuonna 1989 maksanut Apple Recordsille korvauksia musiikin vuoksi. Viimeisin kiista liittyy tietokoneyhtiön iPod-soittimeen.