Ero sivun ”Rambo (elokuva)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
3 merkkiä lisätty ,  12 vuotta sitten
Kaikki muuttuu kun joukko pappeja ja ihmisoikeus-työskentelijöitä kertovat Rambolle että [[Burma]]n armeija on kylvänyt [[Miina|maamiinoja]] pitkin tietä, tehden siitä liian vaarallisen ylitettäväksi. He pyytävät Ramboa opastamaan heidät Salweejokea pitkin jotta he voisivat kuljettaa lääkintätarvikkeita ja ruokaa Karen heimolle. Aluksi Rambo kieltäytyy mutta taipuu suostutteluihin ja lupautuu kuljettamaan heidät kohteeseensa vaarallista reittiä pitkin.
 
Kahden viikon kuluttua, pastori Arthur Marsh löytää Rambon ja kertoo tälle että nuoret ihmisoikeustyöskentelijät eivät ole vieläkään palanneet ja heitä ei onnistuta paikantamaan. Marsh panttasi kotinsa ja keräsi rahaa palkatakseen palkkasotureita hakemaan nuoret työntekijät, joita pidetään sissiensotilaiden vankeina. Rambo suostuu opastamaan palkkasoturit jokea pitkin samaan paikkaan mihin hän jätti lähetyssaarnaajat mutta haluaa paikalle päästyään osallistua pelastukseen. Palkkasotilaat kieltäytyvät ja lähtevät omin neuvoin etenemään [[viidakko|viidakossa]], kohdaten teloitusryhmän joka harrastaa eräänlaista ''Venäläisen ruletin'', jossa vangitut siviilit laitetaan juoksemaan miinoitetulle riisipellolle. Rambo kuitenkin on seurannut sotilaita salaa ja ilmestyy paikalle, tappaen samalla jousella kaikki burmalaiset sotilaat.
 
Palkkasoturit päättävät ottaa Rambon mukaansa. Yhdessä he tunkeutuvat burmalaisten joukkojen linnakkeeseen pelastamaan lähetystyöntekijöitä. Rambo onnistuu saamaan heidät ulos, mutta kun totuus aamulla paljastuu burmalaisille, alkaa pakomatka...
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko