Ero sivun ”Matti Koistinen” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
pEi muokkausyhteenvetoa
fix
Rivi 27: Rivi 27:
}}
}}


'''Matti "Masa" Koistinen''' (s. [[18. tammikuuta]] [[1986]] [[Outokumpu]]) on [[Suomi|suomalainen]] [[jääkiekko]]ilija. Pelipaikka kentällä on puolustaja. Hänellä on sopimus [[Mikkelin Jukurit|Mikkelin Jukurien]] kanssa kevääseen [[2008]] asti. Alkukaudella hän pelasi pari kuukautta mikkeliläisten riveissä lainalla, mutta palasi [[Tappara]]an. Jäätyään vähälle peliajalle liigassa, hän teki loppukauden pituisen sopimuksen Jukurien kanssa 23. tammikuuta. Hän pelasi kauden aikana myös muutaman ottelun LeKissä. Hän on Jukurien johtavia puolustajia.
'''Matti Koistinen''' (s. [[18. tammikuuta]] [[1986]] [[Outokumpu]]) on [[Suomi|suomalainen]] [[jääkiekko]]ilija. Pelipaikka kentällä on puolustaja. Hänellä on sopimus [[Mikkelin Jukurit|Mikkelin Jukurien]] kanssa kevääseen [[2008]] asti. Alkukaudella hän pelasi pari kuukautta mikkeliläisten riveissä lainalla, mutta palasi [[Tappara]]an. Jäätyään vähälle peliajalle liigassa, hän teki loppukauden pituisen sopimuksen Jukurien kanssa 23. tammikuuta. Hän pelasi kauden aikana myös muutaman ottelun LeKissä. Hän on Jukurien johtavia puolustajia.


Koistinen on pelannut [[Tampereen Tappara|Tapparassa]] [[Jääkiekon SM-liiga|SM-liigassa]] kolmena peräkkäisenä kautena otteluita vuosina 2005-2008. Hän teki elokuun loppuun kestävän koeaikasopimuksen [[Oulun Kärpät|Oulun Kärppien]] kanssa.
Koistinen on pelannut [[Tampereen Tappara|Tapparassa]] [[Jääkiekon SM-liiga|SM-liigassa]] kolmena peräkkäisenä kautena otteluita vuosina 2005-2008. Hän teki elokuun loppuun kestävän koeaikasopimuksen [[Oulun Kärpät|Oulun Kärppien]] kanssa.

Versio 3. elokuuta 2009 kello 11.31

Matti Koistinen
Henkilötiedot
Syntynyt18. tammikuuta 1986 (ikä 38)
Outokumpu, Suomi
Kansalaisuus Suomi Suomi
Jääkiekkoilija
Lempinimi Masa
Pelipaikka puolustaja
Maila vasen
Pituus 181 cm
Paino 88 kg
Seura
Seura D Team
Sarja Mestis
Pelinumero 7
Pelaajaura
Pääsarjaura 2005–
Aik. seurat Oulun Kärpät
Mikkelin Jukurit
Varkauksen WarKis
Tampereen Tappara
Lempäälän Kisa

Matti Koistinen (s. 18. tammikuuta 1986 Outokumpu) on suomalainen jääkiekkoilija. Pelipaikka kentällä on puolustaja. Hänellä on sopimus Mikkelin Jukurien kanssa kevääseen 2008 asti. Alkukaudella hän pelasi pari kuukautta mikkeliläisten riveissä lainalla, mutta palasi Tapparaan. Jäätyään vähälle peliajalle liigassa, hän teki loppukauden pituisen sopimuksen Jukurien kanssa 23. tammikuuta. Hän pelasi kauden aikana myös muutaman ottelun LeKissä. Hän on Jukurien johtavia puolustajia.

Koistinen on pelannut Tapparassa SM-liigassa kolmena peräkkäisenä kautena otteluita vuosina 2005-2008. Hän teki elokuun loppuun kestävän koeaikasopimuksen Oulun Kärppien kanssa.

Lähteet

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.