Ero sivun ”Nikolai Krylenko” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p tynkä
w
Rivi 1: Rivi 1:
{{lähteetön}}
{{lähteetön}}
'''Nikolai Vasiljevitš Krylenko''' ({{k-ru|Николай Васильевич Крыленко}}) ([[2. toukokuuta]] [[1885]] [[Behtejevo]] [[Venäjä]] - [[29. heinäkuuta]] [[1938]] [[Moskova]], [[Venäjä]]) oli venäläinen vallankumouksellinen [[Bolševikit|bolševikki]] ja poliitikko. Krylenko työskenteli useassa Neuvostoliiton virassa. Uransa huipulla hän oli Oikeusministeriön komissaari.
'''Nikolai Vasiljevitš Krylenko''' ({{k-ru|Николай Васильевич Крыленко}}) ([[2. toukokuuta]] [[1885]] [[Behtejevo]] [[Venäjä]] - [[29. heinäkuuta]] [[1938]] [[Moskova]], [[Venäjä]]) oli venäläinen vallankumouksellinen [[Bolševikit|bolševikki]] ja [[poliitikko]]. Krylenko työskenteli useassa Neuvostoliiton virassa. Uransa huipulla hän oli Oikeusministeriön komissaari.


{{Tynkä/Poliitikko}}
{{Tynkä/Poliitikko}}

Versio 14. heinäkuuta 2009 kello 17.31

Nikolai Vasiljevitš Krylenko (ven. Николай Васильевич Крыленко) (2. toukokuuta 1885 Behtejevo Venäjä - 29. heinäkuuta 1938 Moskova, Venäjä) oli venäläinen vallankumouksellinen bolševikki ja poliitikko. Krylenko työskenteli useassa Neuvostoliiton virassa. Uransa huipulla hän oli Oikeusministeriön komissaari.

Tämä poliitikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.