Ero sivun ”Crash Bandicoot: Fusion ja Spyro: Fusion” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Groove (keskustelu | muokkaukset)
iw, l, t, {{Korjattava/kieli}}
Kun nimi on Crash, tälle on kai pakko koettaa tehdä jotain.
Rivi 1: Rivi 1:
{{Korjattava/kieli}}
{{Korjattava/kieli}}
'''''Crash Bandicoot Purple: Ripto's Rampage''''' on 2003 vuonna tehty tasohyppelypeli. Pelin päävihollinen on Pinstripe Pottoroo ja siinä voi ratsastaa Puralla ja Polarilla. pinstripe ja n.cortex nappaavat coco bandicootin. crash bandicootin pitää pelastaa
'''''Crash Bandicoot Purple: Ripto's Rampage''''' on [[2003]] valmistunut tasohyppelypeli. Pelin päävihollinen on Pinstripe Pottoroo ja siinä voi ratsastaa Puralla ja Polarilla. Pinstripe ja n.cortex nappaavat Coco Bandicootin. Crash Bandicootin pitää pelastaa Coco, mutta matkan varrella tulee vastuksia ja muita ratoja. ekana vastuksena tulee n.gin joka yrittää ampua crashia isolla tykillä. Crashin pitää aina hypätä n.ginin päälle kun hän on lataamassa asettaan. Pelissä on lisäksi kelkalla ajamista.
coco. mutta matkan varrella tulee vastuksia ja muita ratoja. ekana vastuksena tulee n.gin joka yrittää ampua crashia isolla tykillä crashin pitää aina hypätä n.ginin päälle kun hän on lataamassa asettaan. ja pelissä on muita kivoja asioita esim: kelkalla ajamista.


{{Tynkä/Tietokonepeli}}
{{Tynkä/Tietokonepeli}}

Versio 10. heinäkuuta 2009 kello 21.46

Crash Bandicoot Purple: Ripto's Rampage on 2003 valmistunut tasohyppelypeli. Pelin päävihollinen on Pinstripe Pottoroo ja siinä voi ratsastaa Puralla ja Polarilla. Pinstripe ja n.cortex nappaavat Coco Bandicootin. Crash Bandicootin pitää pelastaa Coco, mutta matkan varrella tulee vastuksia ja muita ratoja. ekana vastuksena tulee n.gin joka yrittää ampua crashia isolla tykillä. Crashin pitää aina hypätä n.ginin päälle kun hän on lataamassa asettaan. Pelissä on lisäksi kelkalla ajamista.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.