Ero sivun ”Lance Reventlow” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: '''Lance Reventlow''' Syntyjään '''Lawrence Graf von Haugwitz-Hardenberg-Reventlow''' (24.2.1936-24.6.1972) oli yhdysvaltalainen F1 kuljettaja ja Gary Grantin poikapuoli. Hän ...
 
Tanár (keskustelu | muokkaukset)
fix
Rivi 1: Rivi 1:
'''Lance Reventlow''', syntymänimeltään '''Lawrence von Haugwitz-Hardenberg-Reventlow''' (24. helmikuuta 1936–24. kesäkuuta 1972) oli yhdysvaltalainen [[Formula 1|F1-kuljettaja]] ja [[Cary Grant]]in poikapuoli. Hän osallistui neljään F1-osakilpailuun kaudella 1960. Hän pääsi mukaan kilpailuun ainoastaan [[Belgian GP]]:ssä 1960, jossa keskeytti. Hän ei saavuttanut pisteitä.


Reventlow oli [[kreivi]] Lance von Haugwitz-Hardenberg-Reventlowin ja Barbara Huttonin poika. Hän sai lapsuudessaan kärsiä isänsä välinpitämättömyydestä ja äitinsä huume- ja alkoholiongelmasta. Vanhempiensa avioeron jälkeen Lance ja Barbara muuttivat Yhdysvaltoihin. Barbara meni naimisiin Cary Grantin kanssa, josta tuli siis Lancen isäpuoli.
'''Lance Reventlow''' Syntyjään '''Lawrence Graf von Haugwitz-Hardenberg-Reventlow''' (24.2.1936-24.6.1972) oli yhdysvaltalainen F1 kuljettaja ja [[Gary Grant]]in poikapuoli. Hän osallistui 4 F1 osakilpailuun kaudella 1960. Hän pääsi mukaan kilpailuun ainoastaan Belgian GP:ssä 1960, jossa keskeytti. Hän ei saavuttanut pisteitä.


Reventlow menehtyi pienkoneonnettomuudessa yhdessä pilottinsa kanssa [[Aspen]]issa vuonna 1972.
Reventlow oli aatelisen '''Count Lance von Haugwitz-Hardenberg-Reventlowin''' ja Barbara Huttonin poika. Hän sai lapsuudessaan kärsiä isänsä välinpitämättömyydestä ja äitinsä huume ja alkoholiongelmasta. Vanhempiensa avioeron jälkeen Lance ja Barbara muuttivat yhdysvaltoihin. Barbara meni naimisiin Gary Grantin kanssa, josta tuli Lancen isäpuoli.

Reventlow menehtyi pienkoneonnettomuudessa yhdessä pilottinsa kanssa Aspenissa vuonna 1972.


[[Luokka:Yhdysvaltalaiset Formula 1 -kuljettajat]]
[[Luokka:Yhdysvaltalaiset Formula 1 -kuljettajat]]

Versio 7. heinäkuuta 2009 kello 19.48

Lance Reventlow, syntymänimeltään Lawrence von Haugwitz-Hardenberg-Reventlow (24. helmikuuta 1936–24. kesäkuuta 1972) oli yhdysvaltalainen F1-kuljettaja ja Cary Grantin poikapuoli. Hän osallistui neljään F1-osakilpailuun kaudella 1960. Hän pääsi mukaan kilpailuun ainoastaan Belgian GP:ssä 1960, jossa keskeytti. Hän ei saavuttanut pisteitä.

Reventlow oli kreivi Lance von Haugwitz-Hardenberg-Reventlowin ja Barbara Huttonin poika. Hän sai lapsuudessaan kärsiä isänsä välinpitämättömyydestä ja äitinsä huume- ja alkoholiongelmasta. Vanhempiensa avioeron jälkeen Lance ja Barbara muuttivat Yhdysvaltoihin. Barbara meni naimisiin Cary Grantin kanssa, josta tuli siis Lancen isäpuoli.

Reventlow menehtyi pienkoneonnettomuudessa yhdessä pilottinsa kanssa Aspenissa vuonna 1972.