Ero sivun ”NHL 06” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Mageh (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Mageh (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 16: Rivi 16:
'''NHL 06''' on [[EA Sports]]in kehittämä ja [[Electronic Arts]]in julkaisema [[jääkiekko]]aiheinen [[videopeli]] [[Playstation 2]]:lle, [[Xbox]]ille, [[PC]]:lle ja [[GameCube]]lle. Pelin kannessa esiintyy [[Tampa Bay Lightning]]in [[Vincent Lecavalier]] ja Skandinavian versiossa [[Chicago Blackhawks]]in [[Tuomo Ruutu]]. NHL 06 on täysin suomenkielinen.
'''NHL 06''' on [[EA Sports]]in kehittämä ja [[Electronic Arts]]in julkaisema [[jääkiekko]]aiheinen [[videopeli]] [[Playstation 2]]:lle, [[Xbox]]ille, [[PC]]:lle ja [[GameCube]]lle. Pelin kannessa esiintyy [[Tampa Bay Lightning]]in [[Vincent Lecavalier]] ja Skandinavian versiossa [[Chicago Blackhawks]]in [[Tuomo Ruutu]]. NHL 06 on täysin suomenkielinen.


NHL 06 sisältää [[NHL]]:n lisäksi [[Ruotsi]]n [[Elitserien]]in [[Saksa]]n [[DEL]]-liigan, Suomen [[Jääkiekon SM-liiga|SM-liiga]]n sekä merkittävimmät maajoukkueet ja ylimääräisenä joukkueena sveitsiläinen [[HC Davos]]. SM-liigasta tosin puuttuu edellisellä kaudella liigaan noussut [[Kalevan Pallo|KalPa]]. Ensimmäistä kertaa pelin selostajina toimivat [[Mika Saukkonen]] ja [[Timo Jutila]] yhdysvaltalaisten ja ruotsalaisten vastineidensa ohella. Mukana on edellisten osien tapaan myös Dynasty-mode, jossa voi toimia jonkin NHL-joukkueen [[manageri]]na kymmenen kauden ajan. Bonuksena Playstation 2-versiossa on mukana [[NHL 94]]. Kauden uutuuksia ovat uuden suomen- ja ruotsinkielisen selostuksen lisäksi muun muassa Taitolaukaus -systeemi, jonka avulla pelaaja voi oikealla tatilla (PS2:lla ja Xboxilla) tehdä tähtipelaajillaan komeita maaleja sekä NHL 2005:sta puuttunut pelaajan luominen, jota on myös uudistettu vuoden 2004 versiosta. NHL 06 sisälsi myös ensimmäisenä NHL-pelinä uuden mullistavan ohjauksen nimeltä Skill Stick.
NHL 06 sisältää [[NHL]]:n lisäksi [[Ruotsi]]n [[Elitserien]]in [[Saksa]]n [[DEL]]-liigan, Suomen [[Jääkiekon SM-liiga|SM-liiga]]n sekä merkittävimmät maajoukkueet ja ylimääräisenä joukkueena sveitsiläinen [[HC Davos]]. SM-liigasta tosin puuttuu edellisellä kaudella liigaan noussut [[Kalevan Pallo|KalPa]]. Ensimmäistä kertaa pelin selostajina toimivat [[Mika Saukkonen]] ja [[Timo Jutila]] yhdysvaltalaisten ja ruotsalaisten vastineidensa ohella. Mukana on edellisten osien tapaan myös Dynasty-mode, jossa voi toimia jonkin NHL-joukkueen [[manageri]]na kymmenen kauden ajan. Bonuksena Playstation 2-versiossa on mukana [[NHL 94]]. Kauden uutuuksia ovat uuden suomen- ja ruotsinkielisen selostuksen lisäksi muun muassa Taitolaukaus -systeemi, jonka avulla pelaaja voi oikealla tatilla (PS2:lla ja Xboxilla) tehdä tähtipelaajillaan komeita maaleja sekä NHL 2005:sta puuttunut pelaajan luominen, jota on myös uudistettu vuoden 2004 versiosta. NHL 06 sisälsi myös ensimmäisenä NHL-pelinä uuden mullistavan ohjauksen nimeltä Skills Stick.


== Soundtrack ==
== Soundtrack ==

Versio 30. kesäkuuta 2009 kello 13.28

NHL 06
[[Tiedosto:|250px|]]
Kehittäjä EA Vancouver
Julkaisija EA Sports
Pelisarja NHL
Julkaistu
Lajityyppi Urheilupeli
Pelimuoto moninpeli ja yksinpeli
Alusta Xbox, PlayStation 2, Microsoft Windows ja Nintendo GameCube
Jakelumuoto DVD
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla


NHL 06 on EA Sportsin kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema jääkiekkoaiheinen videopeli Playstation 2:lle, Xboxille, PC:lle ja GameCubelle. Pelin kannessa esiintyy Tampa Bay Lightningin Vincent Lecavalier ja Skandinavian versiossa Chicago Blackhawksin Tuomo Ruutu. NHL 06 on täysin suomenkielinen.

NHL 06 sisältää NHL:n lisäksi Ruotsin Elitserienin Saksan DEL-liigan, Suomen SM-liigan sekä merkittävimmät maajoukkueet ja ylimääräisenä joukkueena sveitsiläinen HC Davos. SM-liigasta tosin puuttuu edellisellä kaudella liigaan noussut KalPa. Ensimmäistä kertaa pelin selostajina toimivat Mika Saukkonen ja Timo Jutila yhdysvaltalaisten ja ruotsalaisten vastineidensa ohella. Mukana on edellisten osien tapaan myös Dynasty-mode, jossa voi toimia jonkin NHL-joukkueen managerina kymmenen kauden ajan. Bonuksena Playstation 2-versiossa on mukana NHL 94. Kauden uutuuksia ovat uuden suomen- ja ruotsinkielisen selostuksen lisäksi muun muassa Taitolaukaus -systeemi, jonka avulla pelaaja voi oikealla tatilla (PS2:lla ja Xboxilla) tehdä tähtipelaajillaan komeita maaleja sekä NHL 2005:sta puuttunut pelaajan luominen, jota on myös uudistettu vuoden 2004 versiosta. NHL 06 sisälsi myös ensimmäisenä NHL-pelinä uuden mullistavan ohjauksen nimeltä Skills Stick.

Soundtrack


Katso myös

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.