Ero sivun ”Cata Mansikka-aho” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
21 merkkiä lisätty ,  11 vuotta sitten
ed.
(Ak: Uusi sivu: Cata Mansikka-aho (synt. 18.3.1974) tuli tunnetuksi Levottomat-elokuvan tunnuskappaleesta, jonka hän esitti Samuli Edelmanin kanssa. Cata Mansikka-aho sanoitti kyseisen kappaleen, jo…)
 
(ed.)
'''Cata Mansikka-aho''' (synt. 18.3. maaliskuuta 1974) tuli tunnetuksi Levottomat-elokuvan tunnuskappaleesta, jonka hän esitti [[Samuli EdelmaninEdelman]]in kanssa. Cata Mansikka-aho sanoitti kyseisen kappaleen, jonka Leri Leskinen oli säveltänyt. Levottomat-Soundtrack voitti Emma-patsaan vuonna 2001 ja kappale oli vuoden soitetuin kappale. levottomat Levottomat-kappale voitti myös Jussi-palkinnon.
 
Cata Mansikka-aho kirjoitti ylioppilaaksi Sibelius-lukiosta ja opiskeli musiikkia Helsingin konservatoriossa pääaineenaan klassinen laulu. Cata Mansikka-aho julkaisi ensimmäisen pitkäsoitto-albuminsa Peilikuvaa vuonna 1998. Levottomat-hitin jälkeen hän on julkaissut kaksi hengellistä albumia "Open the Eyes of my heart" 2004 ja "Kaikki Muuttuu" vuonna 2006.
Cata Mansikka-aho julkaisi ensimmäisen pitkäsoitto-albuminsa Peilikuvaa vuonna 1998. Levottomat hitin jälkeen hän on julkaissut kaksi hengellistä albumia "Open the Eyes of my heart" 2004 ja "Kaikki Muuttuu" vuonna 2006.
 
vuodenVuoden 2004 Cata Mansikka-aho on ollut mukana politiikassa Keskustapuolueessa. Hän työskentelee Eduskuntaeduskunta-avustajana ja hän on toiminut Helsingin nuorisolautakunnan varajäsenenä ja Helsingin Työväenopistojen johtokunnassa varsinaisena jäsenenä.

Navigointivalikko