Ero sivun ”Pekka Kuorikoski” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Käyttäjän 91.154.102.142 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Lab-ot tekemään versioon.
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
{{lähteetön}}
{{lähteetön}}


'''Pekka Kuorikoski''' on [[suomi|suomalainen]] [[studiomuusikko]], joka on vaikuttanut lukuisilla levyillä, pääasiassa [[kosketinsoittimet|kosketinsoittajana]] ja taustalaulajana. Pekka Kuorikoskella on myös oma yhtye, ''Pekka Kuorikosken orkesteri''.
'''Pekka Kuorikoski''' on [[suomi|suomalainen]] [[studiomuusikko]], joka on esiintynyt lukuisilla levytyksillä, pääasiassa [[kosketinsoittimet|kosketinsoittajana]] ja [[taustalaulaja]]na. Kuorikoskella on myös oma yhtyeensä, ''Pekka Kuorikosken orkesteri''. Kuorikoski soitti myös [[Kirka]]n live-keikoilla koskettimia. Kuorikosken poika, Mikko Kuorikoski, soittaa kitaraa Espoon Blues-Jazz-opistossa. Tällä hetkellä Pekka Kuorikoski soittaa [[viulu]]a sekä syntikoita [[Kari Tapio]]n orkesterissa.

Pekka Kuorikoski soitti myös [[Kirka]]n live-keikoilla koskettimia.
Pekka Kuorikosken poika, Mikko Kuorikoski, soittaa kitaraa Espoon Blues-Jazz-opistossa.
Tällä hetkellä Pekka Kuorikoski soittaa viulua sekä syntikoita Kari Tapion orkesterissa.
{{Dingo}}
{{Dingo}}
{{tynkä/Kosketinsoittaja}}
{{tynkä/Kosketinsoittaja}}

Versio 20. toukokuuta 2009 kello 17.14

Pekka Kuorikoski on suomalainen studiomuusikko, joka on esiintynyt lukuisilla levytyksillä, pääasiassa kosketinsoittajana ja taustalaulajana. Kuorikoskella on myös oma yhtyeensä, Pekka Kuorikosken orkesteri. Kuorikoski soitti myös Kirkan live-keikoilla koskettimia. Kuorikosken poika, Mikko Kuorikoski, soittaa kitaraa Espoon Blues-Jazz-opistossa. Tällä hetkellä Pekka Kuorikoski soittaa viulua sekä syntikoita Kari Tapion orkesterissa.

Malline:Tynkä/Kosketinsoittaja