Ero sivun ”John Cordts” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
490 merkkiä lisätty ,  13 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
(Ak: Uusi sivu: '''John Cordts''' (s.23.7.1935) on kanadalainen entinen F1 kuljettaja. Hän osallistui 1 F1 osakilpailuun kaudella 1969, Kanadan GP:hen. Hän keskeytti kilpailussa, eikä saavuttanut…)
 
Ei muokkausyhteenvetoa
'''John Cordts''' (s. [[23.7. heinäkuuta]] [[1935]] [[Hampuri]], [[Saksa]] <ref>http://www.oldracingcars.com/drivers/watn/?lastname=Cordts&firstname=John {{en}}</ref>) on kanadalainen[[kanada]]lainen entinen F1[[Formula 1|F1-kuljettaja]]. Hän osallistui 1yhteen F1 -osakilpailuun [[Formula 1 -kausi 1969|kaudella 1969]], [[Kanadan Grand Prix|Kanadan GP:hen]]. Hän keskeytti kilpailussa, eikä saavuttanut pisteitä.
 
Cordts syntyi saksassaSaksassa ja asui ruotsissaRuotsissa ennen kuin muutti kanadaanKanadaan. Hänet valittiin Kanadan Moottoriurheilun Hall of Fameen vuonna 2003. Ennen F1 -uraa Cordts oli menestynyt kanadanKanadan ja yhdysvaltojenYhdysvaltojen urheiluautokilpailuissa ja CanAm[[Can-Am]] -sarjoissa.
'''John Cordts''' (s.23.7.1935) on kanadalainen entinen F1 kuljettaja. Hän osallistui 1 F1 osakilpailuun kaudella 1969, Kanadan GP:hen. Hän keskeytti kilpailussa, eikä saavuttanut pisteitä.
 
== Lähteet ==
Cordts syntyi saksassa ja asui ruotsissa ennen kuin muutti kanadaan. Hänet valittiin Kanadan Moottoriurheilun Hall of Fameen vuonna 2003. Ennen F1 uraa Cordts oli menestynyt kanadan ja yhdysvaltojen urheiluautokilpailuissa ja CanAm sarjoissa.
{{Viitteet}}
 
{{DEFAULTSORT:Cordts, John}}
[[Luokka:Kanadalaiset Formula 1 -kuljettajat]]
 
[[ca:John Cordts]]
[[de:John Cordts]]
[[en:John Cordts]]
[[fr:John Cordts]]
[[it:John Cordts]]
[[nl:John Cordts]]
[[pl:John Cordts]]
[[sl:John Cordts]]
[[sv:John Cordts]]
18 143

muokkausta

Navigointivalikko