Ero sivun ”Korallisaari” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: Korallisaari syntyy, tulivuorisaaren vajotessa mereen. Kaikki tulivuorisaaren ympäristö jää, jolloin muodostuu atolli, jonka keskellä on laguuni. Korallisaaren kasvillisuus on ka…
 
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
Korallisaari syntyy, tulivuorisaaren vajotessa mereen. Kaikki tulivuorisaaren ympäristö jää, jolloin muodostuu atolli, jonka keskellä on laguuni. Korallisaaren kasvillisuus on karua, ja korallisaarella menestyvät vain kookospalmut.
Korallisaari syntyy tulivuorisaaren vajotessa mereen. Kaikki tulivuorisaaren ympäristö jää, jolloin muodostuu atolli, jonka keskellä on laguuni. Korallisaaren kasvillisuus on karua, ja korallisaarella menestyvät vain kookospalmut.
Hiekka korallisaarella on valkeaa korallihiekkaa. Korallisaaret sijaitsevat yleensä päiväntasaajan molemmin puolin.
Hiekka korallisaarella on valkeaa korallihiekkaa. Korallisaaret sijaitsevat yleensä päiväntasaajan molemmin puolin.

Versio 29. huhtikuuta 2009 kello 14.48

Korallisaari syntyy tulivuorisaaren vajotessa mereen. Kaikki tulivuorisaaren ympäristö jää, jolloin muodostuu atolli, jonka keskellä on laguuni. Korallisaaren kasvillisuus on karua, ja korallisaarella menestyvät vain kookospalmut. Hiekka korallisaarella on valkeaa korallihiekkaa. Korallisaaret sijaitsevat yleensä päiväntasaajan molemmin puolin.