Ero sivun ”Help Me, Rhonda” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Xqbot (keskustelu | muokkaukset)
p Botti lisäsi: es:Help Me, Rhonda
Prince-fani (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Help Me, Rhonda''' on [[The Beach Boys]]in hittisävelmä vuodelta [[1965]]. Sen ovat kirjoittaneet [[Brian Wilson]] ja [[Mike Love]]. ''Help Me, Rhonda'' julkaistiin singlenä albumilta [[The Beach Boys Today!]] ja se nousi listaykköseksi Yhdysvalloissa. Kappale on mukana lähes kaikilla yhtyeen kokoelma-albumeilla.
'''Help Me, Rhonda''' on [[The Beach Boys]]in hittisävelmä vuodelta [[1965]]. Sen on säveltänyt [[Brian Wilson]] ja sanoittanut [[Mike Love]]. Kappaleesta on olemassa kaksi hieman erilaista versiota, albumilla [[The Beach Boys Today!]] julkaistu versio (jossa Rhonda kirjoitetaan muodossa Ronda) ja suosittu singleversio. Kappale ylsi listaykköseksi Yhdysvaltain listalla.


{{Tynkä/Musiikkikappale}}
{{Tynkä/Musiikkikappale}}

Versio 14. maaliskuuta 2009 kello 20.54

Help Me, Rhonda on The Beach Boysin hittisävelmä vuodelta 1965. Sen on säveltänyt Brian Wilson ja sanoittanut Mike Love. Kappaleesta on olemassa kaksi hieman erilaista versiota, albumilla The Beach Boys Today! julkaistu versio (jossa Rhonda kirjoitetaan muodossa Ronda) ja suosittu singleversio. Kappale ylsi listaykköseksi Yhdysvaltain listalla.

Tämä musiikkikappaleeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.