Ero sivun ”Jokaiselle tulta” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
8 merkkiä poistettu ,  13 vuotta sitten
rv, vuosiartikkeleissa ei ole mitään olennaisesti levyyn liittyvää tietoa. jos jotain kiinnostaa lukea kyseisistä vuosista, niin uskoisin hänen löytävän artikkeleihin muutenkin
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
(mikä vika? tärkeät vuosilivut on ollut tapana linkittää)
(rv, vuosiartikkeleissa ei ole mitään olennaisesti levyyn liittyvää tietoa. jos jotain kiinnostaa lukea kyseisistä vuosista, niin uskoisin hänen löytävän artikkeleihin muutenkin)
}}
 
'''Jokaiselle tulta''' on [[Soul Captain Band]]in ensimmäinen pitkäsoitto vuodelta [[2001]]. Levy myi kultaa alkuvuodesta [[2009]] ensimmäisenä suomalaisena reggaelevynä. Juhlan kunniaksi levystä julkaistaan kuluvan vuoden aikana vinyylipainos jonka lisäksi yhtye tekee levyn kokoonpanolla lyhyen kiertueen toukokuussa.
 
Levyltä on julkaistu kaksi singleä: ''Taistelun arvoinen / Hypnoosiin'' ennen albumia sekä ''Mitä suurempi puu / Älä juo tota juttuu'' albumin julkaisun jälkeen. Ensiksimainittu sisältää kummastakin kappaleesta lyhennetyt versiot, myöhempi sisältää alkuperäisten versioiden lisäksi [[KOE]] remixin ''Mitä suurempi puu'' -kappaleesta sekä Bommitommin tekemän dubin ''Tota juttuu'' -kappaleesta. Mitä suurempi puu -singlestä on tehty myös rajoitettu vinyylipainos. Lisäksi ''Vapauden kaiho'' julkaistiin samannimisellä Amnestyn hyväksi tuotetulla kokoelmalevyllä.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko