Ero sivun ”Bushwick Bill” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Pikkasen muotoilua
p Luokat, tynkämalline, kh
Rivi 1: Rivi 1:
{{Lähteetön}}
'''Richard Shaw''', eli tunnetummin Bushwick Bill on amerikkalaisen [[rap]] yhtye [[Geto Boys]]in jäsen.
Bushwick Bill on syntynyt 8.12.1966 Kingstonissa, Jamaikalla. Hän on kääpiö. Billin elämän käännekohta tapahtui toukokuussa 1991. Humalassa ja masentuneena Bill meni tyttöystävänsä luokse ja käski häntä ampua hänet. Koska hän kieltäytyi, Bill otti heidän vauvansa. Syntyneessä tappelussa ase laukesi Billin silmään. Bill selvisi.
'''Richard Shaw''' (s. 8. joulukuuta 1966 [[Kingstone]], [[Jamaika]] -), eli tunnetummin Bushwick Bill on amerikkalaisen [[rap]] yhtye [[Geto Boys]]in jäsen. Hän on kääpiö. Billin elämän käännekohta tapahtui toukokuussa 1991. Humalassa ja masentuneena Bill meni tyttöystävänsä luokse ja käski häntä ampua hänet. Tyttöystävän kieltäydyttyä Bill otti heidän vauvansa. Välikohtauksessa Bill sai luodin silmäänsä, mutta selvisi.

{{Tynkä/Muusikko}}

[[Luokka:Jamaikalaiset muusikot]]
[[Luokka:Hip hop -artistit]]


[[en:Bushwick Bill]]
[[en:Bushwick Bill]]

Versio 20. helmikuuta 2009 kello 22.46

Richard Shaw (s. 8. joulukuuta 1966 Kingstone, Jamaika -), eli tunnetummin Bushwick Bill on amerikkalaisen rap yhtye Geto Boysin jäsen. Hän on kääpiö. Billin elämän käännekohta tapahtui toukokuussa 1991. Humalassa ja masentuneena Bill meni tyttöystävänsä luokse ja käski häntä ampua hänet. Tyttöystävän kieltäydyttyä Bill otti heidän vauvansa. Välikohtauksessa Bill sai luodin silmäänsä, mutta selvisi.

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.