Ero sivun ”Sindel” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
BOTarate (keskustelu | muokkaukset)
p Botti muokkasi: ru:Sindel
Rivi 47: Rivi 47:
[[pl:Bohaterowie cyklu Mortal Kombat#Sindel]]
[[pl:Bohaterowie cyklu Mortal Kombat#Sindel]]
[[pt:Sindel]]
[[pt:Sindel]]
[[ru:Синдел]]
[[ru:Sindel]]
[[ur:سندیل (مارٹل کامبیٹ)]]
[[ur:سندیل (مارٹل کامبیٹ)]]

Versio 7. helmikuuta 2009 kello 23.22

Sindel Mortal Kombat: Deception -pelissä

Sindel on fiktiivinen henkilö Mortal Kombat tappelupelisarjassa.

Sindelin elämäkerta

Sindelin kertomus alkaa traagisesti 10 000 vuotta sitten, kun hänen valtakuntansa, Edenia, joutui Shao Kahnin valtaamaksi. Sindel joutui katsomaan, kun hänen puolisonsa, kuningas Jerrod, murhattiin, hänen kansansa orjuutettiin ja Shao Kahn adoptoi hänen lapsensa, Kitanan. Tämä oli liian paljon hänelle ja Sindel teki itsemurhan.

Tämä ei kuitenkaan ollut hänen loppunsa, sillä hänet herätettiin myöhemmin henkiin. Tämä ei kuitenkaan tapahtunut Outworldissa eikä Edeniassa vaan Earthrealmissa, koska tällä tavalla Shao Kahn kykeni alkamaan valloittamaan Earthrealmia. Hänet myös aivopestiin samalla, eikä Sindel ollut tietoinen aiemmista tapahtumista ja oli täydellisen lojaali Kahnille. Suunnitelma ei kuitenkaan onnistunut sillä Earthrealmin sankarit onnistuivat voittamaan Kahnin joukot.

Kahn ei menettänyt ainoastaan Earthrealmia sillä Kitana sai tietää äitinsä olevan hengissä ja kertoi hänelle oikean menneisyytensä, mikä sai Sindelin Kahnia vastaan. Kahnin häviö myös erotti Outworldin Edeniasta ja Sindel palasi valtaistuimelle haluten uudelleenrakentaa maailmaansa.

Tämä suunnitelma sai kuitenkin odottaa sillä Tanya petti kotimaailmansa ja antoi langenneen jumalan, Shinnokin, vallata palatsin Netherealmista tulleiden joukkojensa avulla. Kitana pääsi karkuun, mutta Sindel jäi kiinni ja hänet vangittiin omaan vankityrmäänäsä kunnes Shinnokin joukot voitettiin. Vihoissaan tästä viimeisimmästä kuningaskuntansa valtauksesta, Sindel käski Kitanaa johtaa armeijaa heikentynyttä Shao Kahnia vastaan jääden itse rakentamaan Edeniaa entiseen kauneuteensa.

Hänen epäonnekseen Edenia joutui taas hyökkäyksen kohteeksi. Tällä kertaa hyökkääjä oli lohikäärmekuningas Onaga, joka oli voittanut Kitanan joukot ja hänen armeijansa, muuttaen heidät omaksi armeijakseen. Sindel vangittiin jälleen omaan vankilaansa ja tällä kertaa häntä vartioi oma tyttärensä. Jade kuitenkin onnistui vapauttamaan hänet.

Edeltäjä:
Shao Kahn
Edenian hallitsija Seuraaja:
Shinnok
Edeltäjä:
Shinnok
Edenian hallitsija Seuraaja:
Onaga
Edeltäjä:
Onaga
Edenian hallitsija Seuraaja:
-
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.