Ero sivun ”Nikolai Krylenko” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Nikolai Vasiljevitš Krylenko''' ({{k-ru|Николай Васильевич Крыленко}}) ([[2. toukokuuta]] [[1885]] [[Behtejevo]] [[Venäjä]] - [[29. heinäkuuta]] [[1938]] [[Moskova]], [[Venäjä]]) oli venäläinen vallankumouksellinen [[bolsevismi|bolsevikki]] ja poliitikko. Krylenko työskenteli useassa Neuvostoliiton virassa. Uransa huipulla hän oli Oikeusministeriön komissaari.
'''Nikolai Vasiljevitš Krylenko''' ({{k-ru|Николай Васильевич Крыленко}}) ([[2. toukokuuta]] [[1885]] [[Behtejevo]] [[Venäjä]] - [[29. heinäkuuta]] [[1938]] [[Moskova]], [[Venäjä]]) oli venäläinen vallankumouksellinen [[Bolševikit|bolševikki]] ja poliitikko. Krylenko työskenteli useassa Neuvostoliiton virassa. Uransa huipulla hän oli Oikeusministeriön komissaari.


{{DEFAULTSORT:Krylenko, Nikolai}}
{{DEFAULTSORT:Krylenko, Nikolai}}

Versio 2. helmikuuta 2009 kello 17.09

Nikolai Vasiljevitš Krylenko (ven. Николай Васильевич Крыленко) (2. toukokuuta 1885 Behtejevo Venäjä - 29. heinäkuuta 1938 Moskova, Venäjä) oli venäläinen vallankumouksellinen bolševikki ja poliitikko. Krylenko työskenteli useassa Neuvostoliiton virassa. Uransa huipulla hän oli Oikeusministeriön komissaari.