Ero sivun ”Eurooppatiedotus” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
[[Ulkoasiainministeriö]]n '''Eurooppatiedotus''' on Suomen 20 maakunnan EU-tiedottajan ja asiakaspalvelupisteen verkosto. Sen tehtävänä on tuottaa ja välittää tietoa suomeksi ja ruotsiksi Euroopan yhdentymisestä ja Suomen toiminnasta [[EU]]:ssa.
[[Ulkoasiainministeriö]]n '''Eurooppatiedotus''' on Suomen 20 maakunnan EU-tiedottajan ja asiakaspalvelupisteen verkosto. Sen tehtävänä on tuottaa ja välittää tietoa suomeksi ja ruotsiksi Euroopan yhdentymisestä ja Suomen toiminnasta EU:ssa.


Eurooppatiedotuksen asiakaspalvelupisteet ovat osa [[Euroopan komissio]]n Europe Direct -tiedotusverkostoa. Euroopan komissio tukee verkoston toimintaa taloudellisesti.
Eurooppatiedotuksen asiakaspalvelupisteet ovat osa [[Euroopan komissio]]n Europe Direct -tiedotusverkostoa. Euroopan komissio tukee verkoston toimintaa taloudellisesti.

Versio 22. tammikuuta 2009 kello 17.06

Ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotus on Suomen 20 maakunnan EU-tiedottajan ja asiakaspalvelupisteen verkosto. Sen tehtävänä on tuottaa ja välittää tietoa suomeksi ja ruotsiksi Euroopan yhdentymisestä ja Suomen toiminnasta EU:ssa.

Eurooppatiedotuksen asiakaspalvelupisteet ovat osa Euroopan komission Europe Direct -tiedotusverkostoa. Euroopan komissio tukee verkoston toimintaa taloudellisesti.

Eurooppatiedotus aloitti toimintansa maaliskuussa 1993 ja avasi ensimmäisen toimipisteensä Helsinkiin saman vuoden toukokuussa. Asiakaspalvelupisteet sijaitsevat pääsääntöisesti maakuntakirjastoissa. Eurooppatiedotuksen johto, hallinto ja julkaisutoimitus ovat ulkoasiainministeriön viestintä- ja kulttuuriosastolla Helsingin Katajanokalla.

Eurooppatiedotus vastaa kansalaisten kysymyksiin EU:sta ja tarjoaa maksuttomia julkaisuja, maakunnan EU-tiedottajan luentoja ja seminaareja. Eurooppatiedotus toimii myös jakelukanavana yleiselle EU-aiheiselle aineistolle ja hallinnoi kansalaisjärjestöille vuosittain myönnettävää Eurooppa-tiedottamiseen tarkoitettua valtionavustusta.

Aiheesta muualla


Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.