Ero sivun ”Amaury Nolasco” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Marc~fiwiki (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Marc~fiwiki (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Amaury Nolasco Garrido''' (s. [[24. joulukuuta]] [[1970]]) on [[Puerto Rico|puertoricolaissyntyinen]] [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] [[näyttelijä]]. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan Fernando Sucrena vankilasarjassa ''[[Pako]]''. Hän näytteli myös elokuvissa ''[[2 Fast 2 Furious]]'' , ''[[Transformers (elokuva)|Transformers]]'' sekä Max Payne elokuvassa ja ''[[Street Kings]].''
'''Amaury Nolasco Garrido''' (s. [[24. joulukuuta]] [[1970]], [[Puerto Rico]]) on [[Puerto Rico|puertoricolaissyntyinen]] [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] [[näyttelijä]]. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan Fernando Sucrena vankilasarjassa ''[[Pako]]''. Hän näytteli myös elokuvissa ''[[2 Fast 2 Furious]]'' , ''[[Transformers (elokuva)|Transformers]]'' sekä Max Payne elokuvassa ja ''[[Street Kings]].''


== Yksityiselämä ==
== Yksityiselämä ==


[[Puertorico]]ssa syntynyt Amaury Nolasco opiskeli yliopistossa [[biologia]]a ja aikoi [[lääkäri]]ksi, kunnes eräs ohjaaja pyysi häntä mukaan televisiomainokseen. Useiden pienten roolitöiden jälkeen hän muutti [[New York]]iin, mistä Nolasco valmistui American British Arts School-teatterikoulusta. Sen jälkeen hän on saanut merkittävämpiä rooleja.
Puertoricossa syntynyt Amaury Nolasco opiskeli yliopistossa [[biologia]]a ja aikoi [[lääkäri]]ksi, kunnes eräs ohjaaja pyysi häntä mukaan televisiomainokseen. Useiden pienten roolitöiden jälkeen hän muutti [[New York]]iin, mistä Nolasco valmistui American British Arts School-teatterikoulusta. Sen jälkeen hän on saanut merkittävämpiä rooleja.





Versio 15. joulukuuta 2008 kello 19.39

Amaury Nolasco Garrido (s. 24. joulukuuta 1970, Puerto Rico) on puertoricolaissyntyinen yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan Fernando Sucrena vankilasarjassa Pako. Hän näytteli myös elokuvissa 2 Fast 2 Furious , Transformers sekä Max Payne elokuvassa ja Street Kings.

Yksityiselämä

Puertoricossa syntynyt Amaury Nolasco opiskeli yliopistossa biologiaa ja aikoi lääkäriksi, kunnes eräs ohjaaja pyysi häntä mukaan televisiomainokseen. Useiden pienten roolitöiden jälkeen hän muutti New Yorkiin, mistä Nolasco valmistui American British Arts School-teatterikoulusta. Sen jälkeen hän on saanut merkittävämpiä rooleja.


Ehdokkuudet

ALMA Award (2006,2008)

Teen Choice Award (2006)


Lähteet

Amaury Nolascon esitettely tv-sarja Paon MTV3:n sivuilla


Aiheesta muualla

Malline:Tynkä/Yhdysvaltalainen näyttelijä