Ero sivun ”Josh Freese” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Josh Freese''' (s. [[25. joulukuuta]] [[1972]], [[Orlando]]) on [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] rumpali ja lauluntekijä.
'''Josh Freese''' (s. [[25. joulukuuta]] [[1972]], [[Orlando]]) on [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] rumpali ja lauluntekijä.
Uransa aikana Freese on soittanut useissa eri kokoonpanoissa joko yhtyeen varsinaisena jäsenenä tai studiomuusikkona. Nykyisin Freese on [[The Vandals]], [[Devo]] ja [[A Perfect Circle]] -yhtyeiden jäsen. Freese on esiintynyt kaikkiaan yli 2 500 levyllä, esimerkiksi [[Paul Westerberg]]in, [[Chris Cornell]]in, [[Suicidal Tendencies]]in, [[Juliana Hatfield]]in, [[Mike Ness]]in,[[The Offspring]]in, [[Static-X]]:n, [[Tracy Bonham]]in ja [[Guns N' Roses]]in kanssa.
Uransa aikana Freese on soittanut useissa eri kokoonpanoissa joko yhtyeen varsinaisena jäsenenä tai studiomuusikkona. Nykyisin Freese on [[The Vandals]], [[Devo]] ja [[A Perfect Circle]] -yhtyeiden jäsen. Freese on esiintynyt kaikkiaan yli 2 500 levyllä, esimerkiksi [[Nine Inch Nails|Nine Inch Nailsin]], [[Paul Westerberg]]in, [[Chris Cornell]]in, [[Suicidal Tendencies]]in, [[Juliana Hatfield]]in, [[Mike Ness]]in,[[The Offspring]]in, [[Static-X]]:n, [[Tracy Bonham]]in ja [[Guns N' Roses]]in kanssa.


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==

Versio 21. marraskuuta 2008 kello 17.21

Josh Freese (s. 25. joulukuuta 1972, Orlando) on yhdysvaltalainen rumpali ja lauluntekijä. Uransa aikana Freese on soittanut useissa eri kokoonpanoissa joko yhtyeen varsinaisena jäsenenä tai studiomuusikkona. Nykyisin Freese on The Vandals, Devo ja A Perfect Circle -yhtyeiden jäsen. Freese on esiintynyt kaikkiaan yli 2 500 levyllä, esimerkiksi Nine Inch Nailsin, Paul Westerbergin, Chris Cornellin, Suicidal Tendenciesin, Juliana Hatfieldin, Mike Nessin,The Offspringin, Static-X:n, Tracy Bonhamin ja Guns N' Rosesin kanssa.

Aiheesta muualla

Malline:Tynkä/Rumpali