Ero sivun ”Pierre Deligne” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: '''Pierre Deligne''' (s. 1944) on belgialainen matemaatikko. Hänet tunnetaan Weilin lauseen todistuksesta. Hän on väitellyt sekä Bryllesin yliopistossa että Pariisin eteläi...
 
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Pierre Deligne''' (s. 1944) on belgialainen matemaatikko. Hänet tunnetaan [[Weilin lause]]en todistuksesta. Hän on väitellyt sekä Bryllesin yliopistossa että Pariisin eteläisessä yliopistossa. Deligne on saanut useita tunnustuksia, kuten [[Fieldsin mitali]]n vuonna 1978 ja varakreivin arvonimen 2006.
'''Pierre Deligne''' (s. 1944) on belgialainen matemaatikko. Hänet tunnetaan [[Weilin lause]]en todistuksesta. Hän on väitellyt sekä Brysselin yliopistossa että Pariisin eteläisessä yliopistossa. Deligne on saanut useita tunnustuksia, kuten [[Fieldsin mitali]]n vuonna 1978 ja varakreivin arvonimen 2006.


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 15. marraskuuta 2008 kello 11.29

Pierre Deligne (s. 1944) on belgialainen matemaatikko. Hänet tunnetaan Weilin lauseen todistuksesta. Hän on väitellyt sekä Brysselin yliopistossa että Pariisin eteläisessä yliopistossa. Deligne on saanut useita tunnustuksia, kuten Fieldsin mitalin vuonna 1978 ja varakreivin arvonimen 2006.

Aiheesta muualla