Ero sivun ”Jaakko Stenros” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
typo + Linda-gaala on kertaalleen poistettu merkityksettömänä
Rivi 1: Rivi 1:
{{Merkittävyys|20081114083748|Kun ei tuota lähdettäkään näytä löytyvän...}}
{{Merkittävyys|20081114083748|Kun ei tuota lähdettäkään näytä löytyvän...}}
'''Jaakko Stenros''' on roolipelitutkija ja toimii projektitutkijana Tampereen yliopiston hypermelialaboratoriossa.<ref>[http://mail.digra.org/pipermail/finland/2007-January/000033.html Diagra.org]</ref><ref>[http://www.uta.fi/hyper/henkilokunta/stenros.php Tampereen yliopisto, henkilökunta]</ref> ja on Suomen johtavia [[Roolipeli|roolipeliteoreetikkoja]]{{Lähde}} ja toimitti vuonna [[2004]] [[Markus Montola|Markus Montolan]] kanssa kirjan ''Beyond Role and Play'', jonka kustansi [[Ropecon]] ry. Toinen samanaiheinen samojen toimittajien teos on ''Playground wolds: creating and evaluating experiences of role-playing games'' (2008).
'''Jaakko Stenros''' on roolipelitutkija ja toimii projektitutkijana Tampereen yliopiston hypermedialaboratoriossa.<ref>[http://mail.digra.org/pipermail/finland/2007-January/000033.html Diagra.org]</ref><ref>[http://www.uta.fi/hyper/henkilokunta/stenros.php Tampereen yliopisto, henkilökunta]</ref> ja on Suomen johtavia [[Roolipeli|roolipeliteoreetikkoja]]{{Lähde}} ja toimitti vuonna [[2004]] [[Markus Montola|Markus Montolan]] kanssa kirjan ''Beyond Role and Play'', jonka kustansi [[Ropecon]] ry. Toinen samanaiheinen samojen toimittajien teos on ''Playground wolds: creating and evaluating experiences of role-playing games'' (2008).


Stenros on toiminut [[Nöjesguiden]]in elokuvakriitikkona. Hän toimi myös larppaajien parhaita palkinneiden [[Linda-gaala|Linda-gaalojen]]<ref>[http://mikepohjola.wordpress.com/2008/02/ Mike Pohjola]</ref> toisena järjestäjänä.
Stenros on toiminut [[Nöjesguiden]]in elokuvakriitikkona. Hän toimi myös larppaajien parhaita palkinneiden Linda-gaalojen<ref>[http://mikepohjola.wordpress.com/2008/02/ Mike Pohjola]</ref> toisena järjestäjänä.


==Lähteet==
==Lähteet==

Versio 14. marraskuuta 2008 kello 11.07

Jaakko Stenros on roolipelitutkija ja toimii projektitutkijana Tampereen yliopiston hypermedialaboratoriossa.[1][2] ja on Suomen johtavia roolipeliteoreetikkojalähde? ja toimitti vuonna 2004 Markus Montolan kanssa kirjan Beyond Role and Play, jonka kustansi Ropecon ry. Toinen samanaiheinen samojen toimittajien teos on Playground wolds: creating and evaluating experiences of role-playing games (2008).

Stenros on toiminut Nöjesguidenin elokuvakriitikkona. Hän toimi myös larppaajien parhaita palkinneiden Linda-gaalojen[3] toisena järjestäjänä.

Lähteet

Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.