Ero sivun ”Carla Bosco” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Jusb (keskustelu | muokkaukset)
w, tynkä
isän juoksuista ei tietoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Carla Marta Stefania Bosco''' (s. [[22. joulukuuta]] [[1983]] [[Mikkelin maalaiskunta]]) on mikkeliläinen pikajuoksija. Myös hänen isosiskonsa [[Manuela Bosco|Manuela]] on tuttu kilpakentiltä. Tyttöjen isä oli edesmennyt italialainen huippujuoksija [[Carmelo Bosco]]. Bosco on saavuttanut 11 aikuisten SM-mitalia, joista 4 kultaista. Bosco on edustanut Suomea lukuisia kertoja maaotteluissa sekä nuorten MM-kilpailuissa Jamaikan Kingstonissa.
'''Carla Marta Stefania Bosco''' (s. [[22. joulukuuta]] [[1983]] [[Mikkelin maalaiskunta]]) on mikkeliläinen pikajuoksija. Myös hänen isosiskonsa [[Manuela Bosco|Manuela]] on tuttu kilpakentiltä. Tyttöjen isä oli edesmennyt fysiologian professori [[Carmelo Bosco]]. Bosco on saavuttanut 11 aikuisten SM-mitalia, joista 4 kultaista. Bosco on edustanut Suomea lukuisia kertoja maaotteluissa sekä nuorten MM-kilpailuissa Jamaikan Kingstonissa.


== Lähteet ==
== Lähteet ==

Versio 14. marraskuuta 2008 kello 01.29

Carla Marta Stefania Bosco (s. 22. joulukuuta 1983 Mikkelin maalaiskunta) on mikkeliläinen pikajuoksija. Myös hänen isosiskonsa Manuela on tuttu kilpakentiltä. Tyttöjen isä oli edesmennyt fysiologian professori Carmelo Bosco. Bosco on saavuttanut 11 aikuisten SM-mitalia, joista 4 kultaista. Bosco on edustanut Suomea lukuisia kertoja maaotteluissa sekä nuorten MM-kilpailuissa Jamaikan Kingstonissa.

Lähteet

  • Carla Bosco Tilastopaja (vaatii kirjautumisen, maksullinen palvelu).
Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.