Ero sivun ”The Sims 2: Autiosaari” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
p iw
Rivi 1: Rivi 1:
'''The Sims 2: Autiosaari''' on [[Maxis]]in julkaisema [[The Sims]] -pelisarjaan kuuluva [[Playstation 2]]:lle julkaistu peli. <ref>http://www.suomi.ea.com/games/11569,PS2/</ref> Peli on myös julkaistu tietokoneelle nimellä ''The Sims 2:Selviytymistarinat''. Pelin tarkoituksena on auttaa haaksirikkoutuneet simit pois autiolta saarelta etsimällä vihjeitä sivilisaation löytöön. Pelin NDS-, PSP- ja Wii-versiot ovat englanninkielisiä ja nimeltään ''The Sims 2 Castaway''<ref>http://www.suomi.ea.com/games/11569,PS2/</ref>. PS2:n versio The Sims 2:Autiosaari on täysin suomenkielinen.
'''The Sims 2: Autiosaari''' on [[Maxis]]in julkaisema [[The Sims]] -pelisarjaan kuuluva [[Playstation 2]]:lle julkaistu peli. <ref>http://www.suomi.ea.com/games/11569,PS2/</ref> Peli on myös julkaistu tietokoneelle nimellä ''The Sims 2: Selviytymistarinat''. Pelin tarkoituksena on auttaa haaksirikkoutuneet simit pois autiolta saarelta etsimällä vihjeitä sivilisaation löytöön. Pelin NDS-, PSP- ja Wii-versiot ovat englanninkielisiä ja nimeltään ''The Sims 2 Castaway''<ref>http://www.suomi.ea.com/games/11569,PS2/</ref>. PS2:n versio The Sims 2: Autiosaari on täysin suomenkielinen.




Rivi 5: Rivi 5:


==Viitteet==
==Viitteet==
{{Viitteet}}
<references>

[[en:The Sims 2: Castaway]]
[[es:Los Sims 2: Náufragos]]
[[fr:Les Sims 2 : Naufragés]]
[[hr:The Sims 2: Castaway]]
[[pt:The Sims 2: Castaway]]
[[ro:The Sims 2: Castaway]]

Versio 30. lokakuuta 2008 kello 20.00

The Sims 2: Autiosaari on Maxisin julkaisema The Sims -pelisarjaan kuuluva Playstation 2:lle julkaistu peli. [1] Peli on myös julkaistu tietokoneelle nimellä The Sims 2: Selviytymistarinat. Pelin tarkoituksena on auttaa haaksirikkoutuneet simit pois autiolta saarelta etsimällä vihjeitä sivilisaation löytöön. Pelin NDS-, PSP- ja Wii-versiot ovat englanninkielisiä ja nimeltään The Sims 2 Castaway[2]. PS2:n versio The Sims 2: Autiosaari on täysin suomenkielinen.

Viitteet