Ero sivun ”Suntio” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
646 merkkiä lisätty ,  11 vuotta sitten
Aiheesta muualla
p (→‎Koulutus: Raudaskylän Kristillinen Opisto: muutettu isoilla alkukirjaimilla kirjoitettavaksi. (huom. kirjoitustapa vaihtelee opistoittain ja artikkelisivu ks. opistolta tulossa))
(Aiheesta muualla)
==Koulutus==
Suntion ammattitutkintoja järjestävät kristilliset opistot ympäri Suomen, kuten [[Raudaskylän Kristillinen Opisto]] [[Ylivieska]]ssa, [[Seurakuntaopisto]] [[Järvenpää]]ssä ja [[Turun kristillinen opisto]]. [[Jyväskylän kristillinen opisto|Jyväskylän kristillisessä opistossa]] on kirkonpalvelijan linja, joka antaa ammattiin tarvittavan koulutuksen. Alueellisia kursseja järjestetään myös seurakunnissa. Näyttötutkintona on suntion [[ammattitutkinto]]. Suntioksi pystyy opiskelemaan myös [[Oppisopimus|oppisopimuksella]].
 
== Aiheesta muualla ==
*[http://www.koulutusnetti.fi/index.php?file=912 Suntion ammattitutkinnon kuvaus (Koulutusnetti)]
*[http://www.ammattinetti.fi/c/portal/layout?p_l_id=1.2&p_p_id=aky-search-ammattiala_WAR_aky-portlet-webapp-0.1-SNAPSHOT_INSTANCE_msse&p_p_action=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_order=w1&p_p_col_pos=0&p_p_col_count=1&_aky-search-ammattiala_WAR_aky-portlet-webapp-0.1-SNAPSHOT_INSTANCE_msse_command=ammattiLink&_aky-search-ammattiala_WAR_aky-portlet-webapp-0.1-SNAPSHOT_INSTANCE_msse_professionID=94130&#p_aky-search-ammattiala_WAR_aky-portlet-webapp-0.1-SNAPSHOT_INSTANCE_msse Suntion ammatinkuvaus (Ammattinetti)]
 
[[Luokka:Uskonnolliset ammatit]]
26 542

muokkausta

Navigointivalikko