Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Mazku” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 92: Rivi 92:


Aloitin tuossa taannoin uuden Wikiprojektin, [[Wikipedia:Wikiprojekti Eurovision laulukilpailu|Eurovision laulukilpailu]]. Käyttäjä tunnuksesi on tuolla luokassa: musiikkiin perehtyneet käyttäjät, niinpä ajattelin aloittaa tämän projektin kampanjoimisen sinullekin! Jos musiikki kiinnostaa, niin eiköhän tästä projektista musiikkiakin löydy; esim Euroviisutyngät (ts. voisit kirjoittaa Euroviisu edustuksesta jne.). Kehotan Sinua lukemaan tuon projekti sivun läpi, jos Sinua alkaisikin kiinnostaa. Jos kiinostuit tai jotakin jäi hampaan koloon voit keskustella asiasta kyseisen projekti sivun [[Keskustelu Wikipediasta:Wikiprojekti Eurovision laulukilpailu|keskustelu sivulla]] --[[Käyttäjä:Tirimies|Tirimies]] 17. helmikuuta 2008 kello 12.27 (UTC)
Aloitin tuossa taannoin uuden Wikiprojektin, [[Wikipedia:Wikiprojekti Eurovision laulukilpailu|Eurovision laulukilpailu]]. Käyttäjä tunnuksesi on tuolla luokassa: musiikkiin perehtyneet käyttäjät, niinpä ajattelin aloittaa tämän projektin kampanjoimisen sinullekin! Jos musiikki kiinnostaa, niin eiköhän tästä projektista musiikkiakin löydy; esim Euroviisutyngät (ts. voisit kirjoittaa Euroviisu edustuksesta jne.). Kehotan Sinua lukemaan tuon projekti sivun läpi, jos Sinua alkaisikin kiinnostaa. Jos kiinostuit tai jotakin jäi hampaan koloon voit keskustella asiasta kyseisen projekti sivun [[Keskustelu Wikipediasta:Wikiprojekti Eurovision laulukilpailu|keskustelu sivulla]] --[[Käyttäjä:Tirimies|Tirimies]] 17. helmikuuta 2008 kello 12.27 (UTC)

== Muista merkitä lähteet ==

{{Merkitse lähteet}} [[Murdershock]][[Käyttäjä:Lab-oratory|Lab-oratory]] 4. lokakuuta 2008 kello 13.31 (EEST)

Versio 4. lokakuuta 2008 kello 13.31

Lapaluu

Kun kirjoitat Wikipediaan, kannattaa yleensä kirjoittaa artikkeli, joka on vähintään tynkä (ei ainoastaan asian määritelmä). Tälläiset sanakirjamääritelmät tulee sijoittaa Wiktionaryyn. --mzlla 22. toukokuuta 2006 kello 12.13 (UTC)

Kuvan tallennus

Terve. Olet tallentanut Wikipediaan kuvan Mariosta [1]. Täydentäisitkö tiedot alla olevan taulukon mukaan. Kuva voidaan muuten poistaa viikon kuluessa. --Olimar 29. kesäkuuta 2006 kello 16.21 (UTC)

{{Tiedoston tiedot
|Kuvaus=
|Lähde=
|Päiväys=
|Tekijänoikeuksien haltija=
|Lupa=
}}
Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Kuva:Space Shot.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan.

Samulili 2. heinäkuuta 2006 kello 10.47 (UTC)

Commons

Olet tallentanut suomenkieliseen Wikipediaan Commonsista löytyvän kuvan. Kyseessä oli kuva Waltzerista. Commonsissa olevat kuvat ovat Wikipedioiden käytössä, ja niitä voi käyttää aivan kuin ne olisi tallennettu paikalliseen Wikipediaan. Otit siis "englanninkielisestä Wikipediasta" kuvan Image:Mannings Supreme Waltzer, spinning 02.jpg, mutta sen alla lukee "This is a file from the Wikimedia Commons." Jos Commons on sinulle uusi asia, tutustu siihen sen etusivun kautta. Korvasin Waltzer-artikkeliin kuvan linkin osoittamaan Commonsiin ja merkitsin tallentamasi kuvan poistettavaksi. --Hautala 3. heinäkuuta 2006 kello 17.00 (UTC)

Kuvien tallentamisesta

Kun otat kuvia enkka-Wikipediasta, on niiden yhteyteen merkittävä myös vastaava tieto tekijän- ja levitysoikeudesta. Tällä kertaa kyseessä ovat kuvat BumperCar.jpg ja Bumpercar.jpg. --Hautala 5. heinäkuuta 2006 kello 16.30 (UTC)

Terve, voisitko perustella korjattava-mallineen lisäyksesi tuohon artikkeliin? Jos artikkelissa ei ole muuta vikaa kuin että se on erittäin lyhyt, korjattava-mallinetta ei tarvitse laittaa erikseen, vaan minitynkämerkintä riittää. --Jetman 8. elokuuta 2006 kello 17.36 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Kuva:Kearney simpsons.gif, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Jos olet tallentanut muitakin tiedostoja, tarkista myös niiden tiedot.

Tve4 8. elokuuta 2006 kello 17.45 (UTC)

  • Lähde puuttuu edelleen, ole hyvä ja käy lisäämässä sivulle lähteen lisäksi lataussivulla oleva {{tiedoston tiedot}}. Sen käyttö ei ole ylivoimaista, kun toimit ohjeen mukaan. --Tve4 9. elokuuta 2006 kello 08.01 (UTC)
  • OK nyt olen lisännyt niitä tietoja. Jos ei vielä kelpaa niin pistä viestiä.. Mazku 9. elokuuta 2006 kello 15.09 (UTC)

Hei! Olet lisännyt suomenkieliseen Wikipediaan vapaasti käytettäviä tiedostoja, mikä on hyvä asia. Vapaat tiedostot tulisi kuitenkin lisätä Wikimedia Commonsiin. Commonsin kuvat ovat kaikkien projektien (esimerkiksi wikikirjaston ja wikisanakirjan) käytössä kaikilla kielillä. Commonsissa kuvat voi myös järjestää luokkiin ja gallerioihin, jolloin muiden on helpompi löytää ne.

Commons on monikielinen hanke, ja sen käyttöliittymän voi valita myös suomenkielisenä. Suomenkielisellä etusivulla on linkki sivulle, joka kertoo ohjeet kielen muuttamiseksi. Lisäksi kasvava osa ohjeista ja muusta dokumentaatiosta on myös suomeksi. Tutustu myös aloittajan ohjeisiin.

Muistutus. -Samulili 1. marraskuuta 2006 kello 13.48 (UTC)

Lisäämäsi kuvat

Lisäämäsi kuvat Kuva:361px-Peach SPP.jpg, Kuva:370px-Luigi.jpg, Kuva:442px-Yoshiwalk.jpg ja Kuva:Bowser mp7.jpg eivät kuulu kuvankaappausluvan alle. Ne eivät ole suoraan kuvankaappauksia peleistä vaan niitä on joko muokattu tai ne on jopa piirretty erikseen. Ethän lisää enää tuollaisia kuva kuvankaappausluvan alle. – linnea 17. syyskuuta 2006 kello 09.11 (UTC)

Terve, kyseisen tuotteen nimi on Wii, ei Nintendo Wii. Mikäli omaat muuta tietoa, keskustelethan ennen nimen muokkaamista kiitos. --Agony (403) 4. lokakuuta 2006 kello 11.57 (UTC)

Moi taas, tuotteen nimi on edelleenkin Wii, ei Nintendo Wii. Mikäli oikeasti häiritsee tuotteen nimi noin pahasti, voit yhä keskustella siitä Keskustelu:Wii alla kiitos. --Agony (403) 6. lokakuuta 2006 kello 17.41 (UTC)

Kopioinnista

Muista, ettet saa kopsata wikipediaan tietoa mistään muilta sivuilta. Kopsasit lähes kokonaan artikkelin lapaluu täältä. --Latka 4. lokakuuta 2006 kello 15.33 (UTC)

Sivujen tyhjentäminen

Kun teet virheen (esim. tuo Nick barker -uudelleenohjaus) niin älä tyhjennä sivua vaan merkitse se roskaksi kirjoittamalla artikkeliin {{roskaa}}. Tällöin ylläpito tietää poistaa sen. --Tve4 5. marraskuuta 2006 kello 15.24 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Ll calamity jane.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Jos olet tallentanut muitakin tiedostoja, tarkista myös niiden tiedot.

Samulili 8. joulukuuta 2006 kello 10.47 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan DW pedal 9000.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien kuvien tiedot.

Ekeb 6. helmikuuta 2007 kello 19.22 (UTC)

Hei! Olit merkinnyt kuvaan (suurinpiirtein) oikeat tiedot en-wikin perusteella, mutta en-wikissä oli väärät tiedot, joten kuva jouduttiin taas poistamaan. Samulili 7. helmikuuta 2007 kello 13.19 (UTC)

laitathan kuvaan Kuva:Florida Panthers.gif oikeat tiedot

katso mallia tästä logo--Musamies 14. huhtikuuta 2007 kello 11.43 (UTC)

Lordin kotipaikka

Hei, Lordi-yhtye ei ole kotoisin Rovaniemeltä. Tomi Putaansuu toki on Rovaniemeltä kotoisin, mutta yhtye on perustettu 1990-luvulla Helsingissä ja kaikki yhtyeen jäsenet asuvat (nykyisinkin) Helsingissä. Myöskään kukaan muu Lordin jäsen ei ole kotoisin Rovaniemeltä. --Mr. Showman 27. lokakuuta 2007 kello 13.04 (UTC)

Wikiprojekti Eurovision laulukilpailu

Aloitin tuossa taannoin uuden Wikiprojektin, Eurovision laulukilpailu. Käyttäjä tunnuksesi on tuolla luokassa: musiikkiin perehtyneet käyttäjät, niinpä ajattelin aloittaa tämän projektin kampanjoimisen sinullekin! Jos musiikki kiinnostaa, niin eiköhän tästä projektista musiikkiakin löydy; esim Euroviisutyngät (ts. voisit kirjoittaa Euroviisu edustuksesta jne.). Kehotan Sinua lukemaan tuon projekti sivun läpi, jos Sinua alkaisikin kiinnostaa. Jos kiinostuit tai jotakin jäi hampaan koloon voit keskustella asiasta kyseisen projekti sivun keskustelu sivulla --Tirimies 17. helmikuuta 2008 kello 12.27 (UTC)==Wikiprojekti Eurovision laulukilpailu==

Aloitin tuossa taannoin uuden Wikiprojektin, Eurovision laulukilpailu. Käyttäjä tunnuksesi on tuolla luokassa: musiikkiin perehtyneet käyttäjät, niinpä ajattelin aloittaa tämän projektin kampanjoimisen sinullekin! Jos musiikki kiinnostaa, niin eiköhän tästä projektista musiikkiakin löydy; esim Euroviisutyngät (ts. voisit kirjoittaa Euroviisu edustuksesta jne.). Kehotan Sinua lukemaan tuon projekti sivun läpi, jos Sinua alkaisikin kiinnostaa. Jos kiinostuit tai jotakin jäi hampaan koloon voit keskustella asiasta kyseisen projekti sivun keskustelu sivulla --Tirimies 17. helmikuuta 2008 kello 12.27 (UTC)

Muista merkitä lähteet

Hei! Kiitos, että lisäsit Wikipediaan sisältöä. Et kuitenkaan merkinnyt lähteitä lisäämiisi tietoihin{{subst:#if: | artikkelissa [[{{{1}}}]]}}. Lähteiden merkitseminen on erittäin tärkeää Wikipedian luotettavuuden ja käytettävyyden varmistamiseksi, ja ilman lähdeviitteitä lisätyt tiedot saatetaan helposti kyseenalaistaa ja poistaa. Apua lähteiden merkitsemiseen löytyy sivulta Wikipedia:Merkitse lähteet. MurdershockLab-oratory 4. lokakuuta 2008 kello 13.31 (EEST)[vastaa]